Zodiile ghinioniste în luna septembrie 2018

Luna septembrie se anunță una extrem de complicată pentru câteva zodii. Astrele nu sunt deloc de partea lor. Iată care sunt zodiile ghinioniste în luna septembrie, vor plânge cu lacrimi amare întreaga lună.

Zodia Gemeni începe prima lună a toamnei cu stângul. Este o lună în care dificultățile sunt la tot pasul pentru nativii acestei zodii. Chiar din prima săptămână, mulți nativi ai zodiei Gemeni ar putea intra în conflict cu cei dragi sau, ce este și mai rău, chiar cu superiorii de la serviciu.

Loading...

Pentru aceștia, le va fi extrem de greu în luna septembrie să se împartă între carieră și familie, iar unii dintre ei vor avea de făcut alegeri importante în viața lor.

Din fericire, cei dragi le sunt alături în momentele de cumpănă emoțională. În luna septembrie, nativii Gemeni au ghinionul să fie mai posesivi ca niciodată și să îi exaspereze pe partenerii lor de viață cu anumite pretenții considerate absurde.

Instabilitatea aceasta emoțională se va prelungi până la finalul lunii septembrie, când vor începe să își revină, mai ales că acest tip de comportament nu este unul obișnuit pentru ei.

Nativii zodiei Scorpion, sfătuiți să nu plece urechea la bârfe

Nici nativii zodiei Scorpion nu au o lună prea norocoasă, iar dacă la începutul lunii vor avea energie pentru a realiza toate planurile pe care le au, din a doua săptămână lucrurile se schimbă pentru ei și vor avea parte de o perioadă extrem de stresantă. Anumite bârfe auzite în grupul de prieteni ori la serviciu i-ar putea afecta destul de mult, iar din această cauză, răspunsurile lor să fie pe măsură.

Nici în viața de familie lucrurile nu vor merge extraordinar pentru nativii zodiei Scorpion, care se vor trezi în mijlocul discuțiilor sau al unor reproșuri. Se recomandă răbdare pentru a trece cu bine peste această perioadă și mai multă înțelegere în legătură cu partenerul de viață. Va trece și această perioadă, importantă este răbdarea, pentru că va răsări soarele și pe strada lor.

Zodiile norocoase în luna septembrie

Luna septembrie vine cu mult noroc pentru câteva zodii, care pot obține tot ceea ce își doresc în prima lună a toamnei. Iată care sunt zodiile norocoase în luna septembrie.

Din 22 septembrie, Mercur intră în Balanță, iar din acest motiv multora le va fi greu să ia decizii. Acest lucru îi va face să pară neserioși în fața celorlalți, însă cele trei zodii norocoase în luna septembrie nu vor avea mari probleme.

Nativul zodiei Fecioară are un noroc nesperat în luna septembrie. Fie că este vorba de carieră ori despre viața de familie, nativii zodiei Fecioară reușesc să creeze relații puternice, care îi ajută să se facă remarcați. La serviciu, lucrurile merg foarte bine pentru ei, iar în luna septembrie au mari șanse să primească o promovare ori un nou loc de muncă, foarte bine plătit.

Însă, pentru a profita din plin de aceste situații, trebuie să fie mai serioși ca niciodată la serviciu și să nu facă greșeli.

Cei care au o relație au mari șanse ca să treacă la pasul următor al relației, iar cei care nu sunt cu cineva vor avea posibilitatea să cunoască pe cineva special, cu care să formeze un cuplu foarte puternic.

O altă zodie privilegiată a toamnei este zodia Leu. După o lună în care lucrurile nu au mers exact cum și-au dorit, nativii zodiei Leu au ocazia în luna septembrie să profite de fiecare zi a lunii. Li se deschid multe uși în această lună, așa că trebuie să profite de fiecare oportunitate, deoarece nu se știe când vor mai avea ocazia să întâlnească asemenea șanse.

Cei care nu formează un cuplu au ocazia să cunoască o persoană specială, care le va aduce multă bucurie în viață. Fie că este vorba despre viața personală ori viața profesională, nativii zodiei își vor schimba complet viața după ce o vor cunoaște pe acea persoană.

Nativii zodiei Berbec își pot întâlni jumătatea

A treia zodie care are șansa de a profita de orice lucru în luna septembrie este zodia Berbec. Nativii acestei zodii încep o nouă perioadă în viața lor, din care vor ieși învingători și complet schimbați. A venit momentul să strălucească și să se bucure de oportunitățile care li se oferă la tot pasul.

Unii nativi Berbec ar putea începe să lucreze în alt oraș, în timp ce alții s-ar putea bucura de mult noroc în viața sentimentală. O persoană specială se află în jurul lor, iar ei trebuie să o recunoască.

Loading...