Zodiac CHINEZESC săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018. Mesaje NOI la început de TOAMNĂ din înţelepciunea chinezească!

Zodiac chinezesc pentru saptamana 27 august – 2 septembrie 2018 din Anul Chinezesc 2018 ce a inceput in februarie si care este guvernat de Cainele de Pamant.

Iata care este cel mai important mesaj pentru zodia ta pentru saptamana 27 august – 2 septembrie 2018, 2018, conform intelepciunii chinezesti.

Loading...

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Este nevoie sa iti revizuiesti sanatatea, dieta alimentara si obiceiurile de somn. Daca te simti epuizat sau secatuit mai tot timpul, ceva trebuie sa se schimbe. Toata saptamana te poti astepta sa fii provocat mental de atitudinea altora. Uneori nici nu se merita efortul sa ii intelegi pe unii oameni. Accepta-i asa cum sunt si mergi mai departe. Vezi-ti in continuare de propriile tale treburi.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Trebuie sa permiti altor oameni sa isi ia propriile lor decizii, chiar daca acestea sunt gresite. Multi oameni Bivol isi vor renova casele sau se vor orienta pentru o redecorare a spatiilor in care traiesc. Permite-i inspiratiei tale sa zboare libera, chiar daca ideile iti par extravagante sau ciudate. Asteapta-te la munca mai sustinuta la mijlocul saptamanii, dar weekendul iti va permite sa te relaxezi.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

In aceasta saptamana, ai putea sa intampini anumite dificultati de tehnologie, intarzieri sau obstacole. Ramai rabdator si calm, manifesta perseverenta si vei triumfa. Deasemenea, trebuie sa te asiguri ca ideile si sentimentele sunt exprimate potrivit si auzite si acasa si la munca. Daca asta cauzeaza sentimente grele, asta este neplacut pentru ca ai tot dreptul sa iti sustii o opinie si sa o rostesti verbal. Weekendu-l se focuseaza si prietenii si familie.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Fiind Iepure, ai nevoie de lucruri frumoase in viata ta. Incearca sa te duci la teatru, la cinema si sa iti reimprospatezi spiritul oricum iti face placere. Nu este o saptamana in care sa te extenuezi ingrijorandu-te pe teme de munca. In schimb, bucura-te de iubire in viata ta, bucura-te de casa ta si de oamenii speciali din ea. Daca oricare din acestea nu sunt in echilibru, reechilibreaza-le.

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon

Energiile celeste optime te vor imputernici in curand cu un flux creativ stralucitor. Mergi tot inainte si tinteste sa iti creezi exact tipul de viata pe care vrei sa il traiesti. Asta inseamna sa faci actiuni pozitive intentionat ca sa elimini influentele negative si sa gasesti un viitor mai bun. In weekend, nu te izola. Uita-te peste agenda ca sa vezi cu cine ai dori sa te vezi si te vei simti mai implinit asa.

Zodiac chinezesc saptamanal Sarpe

Viata nu este o cursa, deci incearca sa o lasi mai usor si sa faci absolut orice intr-un ritm agreabil si confortabil. Tu stii cine esti si nu ai nevoie sa dovedesti nimic nimanui. Pe durata acestei saptamani, vei fi solicitat sa asisti sau sa sfatuiesti pe cineva in anumite aspecte ale membrilor familiei. Nu face greseala sa incerci sa faci tu totul pentru ei. In weekend, conecteaza-te la natura.

Zodiac chinezesc saptamanal Cal

Energiile pamantesti ale momentului te vor conecta in aceasta saptamana la componenta spirituala a vietii tale. Aceasta este o veste excelenta, pentru ca inspiratiile primite din acest domeniu, poate chiar dintr-o literatura spirituala, iti vor reimprospata relatiile atat de munca cat si personale. La mijlocul saptamanii, cineva apropiat va avea nevoie de o abordare plina de tact. Nu ceea ce spui conteaza ci felul in care alegi cum sa o spui. Conecteaza-te cu spiritele celor tineri sau ale copiilor in weekend, nu cu cineva care sa iti ia din energie.

Zodiac chinezesc saptamanal Capra / Oaie

Daca te simti stresat, fa-ti timp sa stai si jos si sa citesti o carte, sa meditezi sau doar sa faci o baie lunga relaxanta. Daca esti o Oaie inteleapta, te vei abtine, cel putin deocamdata, sa te implici in problemele altor oameni. Ai nevoie sa te reincarci si sa pui efort doar in propria ta munca sau in studiile pe care le urmezi. Peste weekend, atitudinea cuiva se va dovedi a fi surprinzator de placuta.

Zodiac chinezesc saptamanal Maimuta

Munca ta, angajamentele de familie si viata amoroasa trebuie sa fie toate in echilibrul corect. Daca una domina, celelalte vor suferi. Ca sa rezolvi acest aspect, asculta intelepciunea propriului tau sine interior si urmeaza-l. In aceasta saptamana vei intelege ceva important despre cineva apropiat. Foloseste aceasta informatie atunci cand comunici cu el/ea. In weekend, este bine sa te lasi calauzit de iubire.

Zodiac chinezesc saptamanal Cocos

Daca esti Cocos, desigur ca posezi capacitatea de a avea rabdare cu altii, dar poti fi rabdator cu tine insuti ? Ai cumva asteptari nerealiste de la tine ? Trebuie sa te gandesti mai profund la aceste intrebari, sa te calmezi si sa devii mai bland cu tine insuti. De ce sa nu incerci sa evadezi din agitatie in weekend ? Iesi o singura zi undeva in liniste si bine, sau macar pentru cateva ore.

Zodiac chinezesc saptamanal Caine

Cei dintre boi care faceti cercetari sau mergeti mai departe in domeniul studiilor trebuie sa stiti ca exista acum energii puternice celeste care va sustin. De asemenea, Cainii implicati in cariera trebuie sa fie cu urechile bine ciulite pentru oportunitati. Pentru multi dintre voi, va exista progres in zona muncii in urmatoarele saptamani. In weekend, atentia iti va fi pe dragoste si pe relatiile personale.

Zodiac chinezesc saptamanal Mistret

Ai nevoie de idei noi si de inspiratie ca sa iti improspatezi mintea si spiritul. Iesi in exterior si priveste frumusetea naturii sau admira cladiri minunate. Ai fost prea ingrijorat si implicat in probleme mici. Mergi inainte cu lucrurile pe care vrei sa le faci si aceste mici frecusuri se vor rezolva in timp oricum. Permite weekendului sa isi gaseasca propria forma in care sa te lasi si tu implicat.

Loading...