VIDEO – „Ştii că te iubesc, nu?” Bianca Drăguşanu, declaraţie neaşteptată la scurt timp după despărţirea de Victor Slav:

După ce s-a aflat că Bianca Drăguşanu şi Victor Slav nu mai formează un cuplu, declaraţiile au început să curgă. Blondina a primit cuvinte de dragoste din partea unui alt bărbat.

Conform surselor www.spynews.ro, Bianca Drăguşanu a decis că relaţia pe care o avea cu Victor Slav nu mai mergea la fel de bine ca înainte, aşa că s-a despărţit de el fără să stea pe gânduri.

Loading...

După ce a apărut lângă un alt bărbat în trafic, Bianca Drăguşanu a avut parte de o declaraţie de dragoste neaşteptată din partea acestuia. Pare că despărţirea de Victor Slav nu a afectat-o atât de tare, iar blondina zâmbeşte şi se distrează de minune alături de un prieten comun.

S-au amuzat copios în trafic, au mers împreună la sală, după care a urmat ceva total neaşteptat. Prietenul blondinei a făcut publice filmuleţele în care Bianca Drăguşanu îi conduce maşina extrem de zâmbitoare şi jovială. După ce au fredonat câteva melodii ritmate, bărbatul i-a adresat cuvinte siropoase, mai exact o declaraţie de dragoste.

“Ţi-ai luat şofer, aşa e, da!”, a spus Bianca Drăguşanu în timp ce conducea maşina bărbatului.

“Ştii că te iubesc, nu ?”, a întrebat-o prietenul său, căruia Bianca Drăguşanu i-a răspuns rapid şi categoric: “Da”.

Loading...