VIDEO – Acasă la Elena Udrea! Uite cum arată locuința fostei blonde de la Cotroceni! „Sper să vă placă casa mea! Este un apartament de trei camere, închiriat” Dar ce bucătărie modernă are!

„Sper ca va place casa mea din Roman! Este un apartament de trei camere, inchiriat. Am avut norocul sa il gasesc repede si deja zugravit. L-am mobilat din magazinele din Roman si ma bucur de ce a iesit.

Pentru cei carora nu le-a placut bucataria, sa stiti ca ea apartine proprietarilor, era deja montata. Si altfel, mie imi place, este moderna si reprezinta o pata de culoare”, le marturiseste Elena Udrea prietenior ei de pe reteaua de socializare.

Loading...

Intr-adevar, este un apartament modern, nu foarte mare, dar extrem de primitor, dupa cum reiese din imagini. Locuinta beneficieaza de doua dormitoare si un living, unde se poate zari o masa de dining.

Bucataria este cea mai moderna, in special datorita culorii vibrante si a design-ului minimalist al mobilierului, in timp ce in restul incaperilor se observa cateva accente clasice, in special la nivelul accesoriilor, precum draperiile, veioza din dormitor sau scaunele din living.

Desi este micuta, bucataria pare a fi foarte practica si incapatoare pentru doua persoane, avand deschidere catre holul de la intrare.

Loading...