Uleiul care imbunatateste vederea si elimina cataracta (cum se foloseste)

Academia Americana de Oftalmologie subliniaza ca, numai in SUA, exista aproximativ 24,4 milioane de persoane cu varsta peste 40 de ani care au cataracta.

Prin urmare, am decis sa cercetam care este cel mai eficient remediu natural care poate ajuta oamenii sa rezolve aceasta problema fara a suferi o interventie chirurgicala.

Loading...

Ce este cataracta?

Este umflarea lentilei naturale a ochiului, care se afla in spatele pupilei si irisului.

Chiar daca varstnicii sunt mai predispusi la aceasta problema, exista multi adulti mai tineri care sunt diagnosticati cu cataracte.

Din pacate, daca nu este tratata in timp util, aceasta problema poate duce la o stare degenerativa a ochilor si la orbire.

Potrivit experților, furnizarea organismului cu cantitatile necesare de glutation poate amana sau evita necesitatea operatiei de cataracta.

Glutationul este un antioxidant vital, asa ca trebuie sa consumam alimente bogate in antioxidanti pentru a trata si a preveni problemele de vedere, inclusiv cataracta.

Semnele de cataracta:

Vedere dubla

Vedere incetosata

Miopie

Nevoia de a purta ochelari de soare sau lentile de contact

Cele mai frecvente cauze ale cataractei:

Tensiune arteriala crescuta

Diabet

Fumat

Obezitate

Operatie la ochi

Genetica

Abuzul de alcool

Inflamatii sau leziuni oculare

Terapia hormonala

Luare de corticosteroizi

Cum sa scapi de aceasta problema in mod natural

Chiar daca interventia chirurgicala este cea mai buna alternativa pentru cataracta in stadii avansate, cei care au etape incipiente pot evita interventia chirurgicala cu ajutorul unui ingredient puternic, uleiul de ricin.

Acest ulei este cunoscut pentru a trata cataracta, ochii uscati, degenerescenta maculara legata de varsta si conjunctivita.

Uleiul de ricin este bogat in antioxidanti, dar ar trebui sa utilizezi numai ulei de ricin 100% organic si presat la rece.

Cum se foloseste

Toarna o picatura in ochi si repeta procedura zilnic, inainte de a merge la culcare.

Daca ai cruste in coltul ochilor dimineata, nu iti face griji!

Acesta este un lucru normal care rezulta din calcificare si trebuie doar sa te clatesti cu apa calduta.

Daca nu observi o imbunatatire in cateva zile, nu mai utiliza uleiul, deoarece este posibil sa nu fie adecvat pentru problema specifica a vederii.

Loading...