Top 3 zodii de femei care nu trebuie să se mărite – Sunt soții de coșmar

Pentru unele femei, căsătoria este o mare povară și tot greu va fi pus pe umerii partenerului. Toate nemulțumirile și frustrările se vor răsfrânge asupra bărbatului care va avea o viața grea și plină de chin.

Aceste femei sunt născute sub 3 semne zodiacale ale horoscopului. Trebuie să te ferești de ele.

Loading...

Femeia CAPRICORN:

Nativele născute sub acest semn zodiacal se simt mult mai bine dacă sunt singure. Au dese ori toane și soțul lor trebuie să se conformeze ordinelor, altfel tot el va avea de suferit. Femeile capricorn vor ca cei din jurul lor să se conformeze dorințelor pe care le au și soțul ideal pentru ele este un bărbat care să aibă un nivel intelectual redus și să fie ascultător. Atunci când există neînțelegeri, soțul trebuie să se conformeze și să tacă pentru că femeia capricorn trebuie să aibă mereu ultimul cuvânt și în capul ei are mereu dreptate.

Femeia TAUR:

Nativele acestei zodii sunt neveste de coșmar pentru că sunt extrem de geloase. Sunt extrem de posesive și bărbatul care se înhamă la o asemenea căsnicie trebuie să fie răbdător și să nu aibă nimic de comentat. Femeia taur va face tot posibilul să-și facă partenerul să nu mai aibă nici un fel de personalitate pentru că vrea să dețină ea controlul și să fie ea cea care ia deciziile în relație. Atunci când i se greșește, femeia taur explodează și nu-și mai controlează acțiunile. Orice greșeală este taxată scump de nativele acestei zodii și nu acceptă nici scuzele.

Femeia SCORPION:

Femeia scorpion este cea mai prețioasă femeie din zodiac. Își alege cu mare grijă soțul și este foarte pretențioasă. Deși nativele acestei zodii au personalități blânde în adâncul lor, se transformă în adevărate scorpii atunci când cineva le greșește și, mai ales, când realizează că și-au pierdut timpul cu persoana respectivă. Bărbatul ideal pentru ea trebuie să fie calm și respectuos. Dacă partenerul ei nu o răsfață și nu menține flacăra pasiunii aprinsă, întoarce roata imediat. Este genul care își umilește partenerul în public și stăpânește foarte bine arta manipulării. Își provoacă jumătatea ori de câte ori știe că are dreptate și poate să-i dea peste nas cu dovezi concrete
.

Horoscopul EROTIC dezvăluie totul! Acestea sunt zodiile care oferă doar CLIPE FIERBINȚI în pat

Horoscopul erotic arată totul despre tine și partenerul tău, în materie de…clipe fierbinți! Ai curaj să afli ce detalii picante te caracterizează?

Zodia în care te-ai născut arată multe despre tine, de la personalitate și până la anumite tendințe sau preferințe în materie de iubire.

Se spune despre berbeci că sunt mereu în continuă tranformare. Dacă în perioada de dinainte de 25 de ani acești nativi sunt grăbiți, egoiști și se gândesc doar la plăcerea lor atunci când vine vorba de clipele fierbinți din pat. După această vârstă se mai maturizează și încep să se preocupe mai mult de partener. Nu este exclus să fie și adepții aventurilor de o noapte, potrivit horoscopului erotic.

Taurii sunt niște romantici incurabili și acest lucru se vede și în dormitor, în modul în care fac amor cu partenerul. Clipele intime cu iubitul sau iubita sunt extrem de importante pentru ei și nu refuză niciodată să experimenteze ceva nou în pat.

Despre gemeni se spune că nu duc deloc lipsă de imaginație și asta îi face să fie niște iubiți extrem de pătimași. Se descurcă de minune în dormitor și știu cum să ofere senzații tari în pat. Nu este exclus nici să le placă picanteriile și să recurgă la tot felul de jocuri erotice de cuplu, potrivit horoscopului iubirii.

Pentru raci, sentimentele sunt extrem de importante. Uneori au tendința să devină cameleonici și să își surprindă partenerul. Azi pot fi exgtrem de romantici, iar mâine se pot transforma la 180 de grade, devenind ceva mai brutali, potrivit horoscopului erotic.

Leii sunt niște amanți înnăscuți și se pricep de minune la oferit clipe fierbinți în pat. Le place să se joace, să atragă atenția sau să cucerească. Sunt pătimași și domină chiar și momentele erotice din pat, din cauză că sunt ușor egoiști.

Despre fecioare se spune că au o imaginație extrem de bogată, fiindcă iubesc clipele fierbinți în dormitor. Totuși, unii dintre nativi au tendința să lase jocurile erotice în seama partenerului și să se bucure de ceea ce primesc.

Balanțele sunt extrem de atente la nevoile partenerilor și nu prea sunt adepții aventurilor. Au imaginație, motiv pentru care oferă partenerilor clipe fierbinți în dormitor. Iubesc să facă amor, mai ales dacă au o puternică legătură cu iubitul sau iubita în plan emoțional.

Despre scorpioni se spune că sunt cei mai pasionali din horoscop. Sunt persoane misterioase, ce recurg la orice joc erotic pentru a seduce. Au o viață intimă intensă și se pricep de minune la oferit clipe fierbinți în pat.

Săgetătorii sunt amanții perfecți. Știu să îmbine pasiunea cu romantismul, motiv pentru care momentele din dormitor sunt unele cu adevărat speciale. Pun mare preț pe sentimente și tocmai asta îi face să fie niște parteneri cu o viață intimă intensă, presărată cu mici picanterii, potrivit horoscopului erotic.

Horoscopul erotic arată despre capricorni că sunt genl de parteneri care nu merg în dormitor cu cineva dacă nu există oasiune. Au multă imaginație și uneori domină, alteori se lasă dominați în pat.

Vărsătorii sunt genul de partener pe care oricine și l-ar dori în dormitor. Nu există limite și nici rețineri atunci când vine vorba de încercat lucruri noi în materie de iubire, seducție și clipe fierbinți. Iubesc jocurile erotice și sunt adepții senzațiilor tari în dormitor.

Despre pești se spune că sunt persoane romantice și merg în dormitor cu cineva doar dacă există iubire în adevăratul sens al cuvântului. Sunt firi atente, ce țin mereu cont de preferințele partenerilor.

Loading...