Top 3 locuri bântuite din România

În România există o mulţime de locuri bântuite unde nu ar trebui să înoptăm.

1. Primul dintre ele, şi cel mai cunoscut, se află în localitatea maramureşeană Cicârlău.

Loading...

Aici se presupune că ar exista fantoma unei tinere fete, care şi în ziua de astăzi mai poate fi văzută ocazional.

Poveste pleacă din 1930, când o tânără fată a fost acuzată de vrăjitorie şi apoi omorâtă pentru că era prea frumoasă.

Zona este cunoscută de şoferi şi ca una în care se întâmplă foarte multe accidente.

2. Castelul Iulia Haşdeu din judeţul Prahova este inclus pe lista locurilor de evitat, după ce se spune că el a fost construit pe baza unor schiţe pe care scriitorul le-a primit în somn, de la fiica sa moartă.

În urmă cu mulţi, ani ziarele au relatat că în castel, noaptea se auzea pianul Iuliei cântând şi aplauzele lui Bogdan Petriceicu Haşdeu.

3. Hotelul Cişmigiu încheie acest top al locurilor bântuite din România. Hotelul a fost recent renovat, însă nu se ştie dacă, în urma acestei curăţenii generale, a dispărut şi fantoma despre care se vorbea deseori că bântuie.

Clădirea a fost închisă în 1970, şi redeschisă în 1990, când a fost transformat în cămin pentru studenţii Facultăţii de Teatru şi Film. Legenda spune că, într-un weekend, când majoritatea studenţilor erau plecaţi în vacanţă, o tînăra din Republica Moldova a fost violată şi apoi aruncată în casa liftului.

Acolo a murit, după 3 ore în care a strigat disperată după ajutor, fară ca nimeni s-o audă.

Mulţi spun că ţipetele ei mai rasună încă şi, trebuie să recunoaştem, cât timp a fost în ruine, Hotelul Cişmigiu arăta într-adevar destul de sinistru.

„Din pacate, s-au întâmplat nişte lucruri cam urâţele pe aici, nişte morţi cam ciudate„, a recunoscut actorul Cristi Iacob.

Chiar dacă până acum nu ştiaţi de această legendă, nu se poate să nu fi auzit măcar o dată celebra melodie Hotel Cişmigiu, a formaţiei Vama Veche.

Este chiar despre această poveste tragică.

Loading...