Tiroida poate fi vindecata in mod natural – afla mai multe din articol

Din pacate, in zilele noastre, afectiunile legate de glanda tiroida sunt foarte frecvente si multe persoane nici macar nu sunt constiente ca sufera de aceste boli.

Tiroida este glanda responsabila cu metabolismul si energia si reprezinta un mecanism vital in complexitatea sistemului nostru endocrin, fiecare celula a corpului avand receptori pentru hormonii tiroidieni.

Loading...

Afectiunile legate de glanda tiroida pot fi tratate prin exercitii fizice regulate, dieta adecvata odihna si reducerea stresului.

Cu toate acestea, puteti descoperi cauza disfunctiilor discutand cu un medic de medicina holistica, pentru a identifica un tratament eficient.

Va vom sugera mai multe moduri de a trata tiroida in mod natural.

Optimizati consumul de vitamina A, D si K2, deoarece aceste vitamine sunt foarte importante pentru starea generala de sanatate si pentru hormonii tiroidieni.

Potrivit cercetarilor recente, deficitul acestor vitamine poate duce la disfunctii ale glandei tiroide.

Algele si alte produse vegetale marine – Ar trebui sa consumati in mod regulat alge si alte vegetale marine cum ar fi nori, kombu si wakame, deoarece acestea sunt surse alimentare majore de iod si sunt extrem de bogate in nutrienti.

Uleiul de cocos – Acest ulei nu interfereaza cu conversia T4 in T5, ca alte uleiuri fiind astfel indicat a fi folosit la gatit.

Acesta va stimula pierderile in greutate, va imbunatati metabolismul si va sprijini sistemul imunitar, care este de asemenea extrem de important in cazul afectiunilor tiroidei.

Este indicat sa consumati zilnic minim o lingura.

Evitati glutenul – consumul de gluten poate declansa la unele persoane o reactie autoimuna si se crede ca poate duce la tiroidita Hashimoto, o boala tiroidiana autoimuna des intalnita.

Bulion de oase (supa de oase )- consumat zilnic, acest elixir sanatos, va stimula sistemul imunitar, va trata si proteja mucoasa intestinala, acestea toate fiind vitale pentru imbunatatirea sanatatii tiroidei.

Prin urmare, beti zilnic o ceasca din acest bulion, cu fulgi de alge marine si un varf de cutit de sare de mare.

In special daca problemele tiroidei se datoreaza unei traume, depresii severe, stres constant sau o experienta traumatizanta, ar trebui sa incercati unele tehnici de relaxare, cum ar fi yoga,meditatie sau tai chi.

Mai mult de atat trebuie sa evitati consumul de arahide si arahide, deoarece acestea contin goitrogeni.

Loading...