Timp de 35 de ani, toată viața ei, îl văzuse pe acest bătrân stând în același loc în stradă, scriind mereu ceva. Într-o zi și-a făcut curaj și s-a dus să-l întrebe ce scrie, când a citit i-a schimbat viața pentru totdeauna:

Totul s-a petrecut în São Paulo, Brazilia. Aici un bătrân stătea mereu, de aproximativ 35 de ani, scriind mereu frenetic, pixul lui părea că abia poate să țină pasul cu viteza la care îi veneau ideile și gândurile. Cine era el?

Numele său este Raimundo Arruda Sobrinho, era poet. Dar de ce stătea la un colț de stradă și nu în altă parte, într-un fotoliu confortabil? Acest om nu avea casă, trăia în acel colț de stradă, din mila trecătorilor. De trei decenii el stătuse acolo, scriind.

Loading...

Dar în urmă cu câțiva ani el și-a făcut un prieten: Shalla Monteiro a fost atât de impresionată de poezia acestui om pe care abia îl cunoscuse, deși îl văzuse de multă vreme pe stradă, încât a decis să nu se liniștească până când nu îi îndeplinește acestuia visul de a-și publica o carte.

Așa că Shalla a creat o pagină de Facebook unde punea mereu texte de-ale acestui om. În curând publicul a fost fascinat de acest poet, iar viața lui s-a schimbat pentru totdeauna… Și-a publicat cartea, nu a mai trăit pe străzi și a reluat legătura cu familia sa! Totul datorită prieteniei cu Shalla. Ce prietenie frumoasă!

Loading...