Siropul de hrean – Cea mai puternica arma impotriva grasimii si cel mai puternic detoxifiant

Cu anii, organismul nostru are tendinta de a acumula grasimi in ciuda faptului ca noi nu prea avem nevoie de ele. Totodata, daca intre 20 si 30 de ani grasimea nedorita poate fi eliminata cu usurinta, dupa 40 de ani aceasta este putin mai greu. Mai greu dar nu imposibil.

Exista alimente care fac ca metabolismul sa decurga mai energic astfel incat in timpul acestui proces grasimea se auto-elimina din organism. Un astfel de aliment este hreanul, cunoscut in calitate de ”rege” al metabolismului.

Loading...

Astazi ti-am pregatit o reteta pe baza de hrean cu ajutorul careia vei putea slabi, iar ca un bonus la acest efect – organismul tau se va detoxifia!

Iata de ce ai nevoie: 125 g de hrean, 3 linguri de miere, 4 lamai, 1 bucata de ghimbir (2 cm).
Ce faci mai departe: Ghimbirul se curata si impreuna cu sucul celor 4 lamai si restul ingredientelor se dau prin blender. Acum siropul este gata. Siropul se depoziteaza intr-un borcan si se pastreaza in frigider.

Cum se foloseste: Remediul se ia cate o lingura de 2 ori pe zi: dimineata dupa micul dejun si seara dupa cina. Cura dureaza pana la terminarea remediului. Dupa aceasta se face o pauza de 10 zile, dupa care cura poate fi reluata.

Cum functioneaza hreanul:Pe langa faptul ca accelereaza metabolismul, hreanul combate atonia intestinala, accelereaza peristaltismul intestinal, avand un usor efect de laxativ.

De asemenea, utilizand acest sirop iti vei putea fortifica sistemul imunitar, iar atunci cand il vei consuma fiind racit, iti vei putea reveni din boala mult mai usor si rapid. Incearca acest sirop si convinge-te din propria experienta de efectele lui miraculoase!

Loading...