Sfarsitul se apropie! Oana a ajuns la capatul puterilor si a dezvaluit care este ULTIMA DORINTA a lui Viorel Lis.

In contextul in carea starea de sanatate a fostului edil al Capitalei s-a agravat, Oana a dezvaluit recent care este ultima dorinta a lui Viorel Lis.

“Preferam să fiu la emisiune cu el chiar dacă eram certaţi, dar trebuie să mă obişnuiesc cu realitatea. A avut probleme de sănătate, ultimul accident vascular a lăsat urme. Nu mai poate vorbi, oboseşte dacă vorbeşte. Mă recunoaşte şi sunt bucuroasă că cognitiv e bine. Îi dau tot felul de vitamine şi el nici nu mai vrea.

Loading...

Fac tot ce pot, merg la biserică, dau cu tămâie, mă rog pentru el, fac lucruri pe care nu le făceam înainte. Mă rog să fiu puternică.

El îşi doreşte o ultimă vacanţă împreună. Am fost invitată la ziua unei prietene în Grecia, în Insula Samontraki, dar drumul este lung şi dacă păţeşte ceva în maşină? Ştiu că oamenii bătrâni cu afecţiuni grave sunt lăsaţi să zbore, dar şi aici e o problemă!

Dacă moare în avion ce mă fac? Încă îl iubesc, îi dau din energia mea şi el m-a ajutat pe mine”, a marturisit intr-o emisiune tv Oana Lis, potrivit B1.

Citeste si reteta de Piept de curcan in bacon

Daca vrei sa pregatesti o friptura de curcan delicioasa, alege o reteta gustoasa cu piept infasurat in bacon.

Ingrediente:

500 g piept de curcan

100 g bacon feliat

cimbru verde sau uscat

sare

piper boabe

300 g cartofi mici

200 g capsuni

ulei de floarea-soarelui

100 ml vin alb

Mod de preparare:

Speli carnea, o usuci cu un servet de bucatarie, o tai in patru felii, o sarezi, o piperezi. Infasori cu o felie de bacon fiecare bucata de carne. Prajesti in ulei incins cateva minute, apoi torni vinul, acoperi si le dai la cuptorul incins.

Le stropesti din cand in cand cu sosul din tava. In ultimul minut, adaugi capsunile taiate sferturi. Speli cartofii, ii oparesti 5 minute, apoi ii pui intr-o tava in cuptor, ii dai cu sare si ii stropesti cu ulei. Ii lasi pana prind crusta aurie deasupra. Aduci la masa dupa ce decorezi cu ramurele verzi de cimbru.

Loading...