Scrisoarea bărbatului părăsit de soție…

Soția i-a scris bărbatului ei o scrisoare tranșantă în care îi spune, printre toate nemulțumirile, că îl părăsește pentru fratele sau. Replica nu a întârziat să apară și a venit ca o bombă în capul femeii.

HAIDEȚI SĂ VEDEM SCRISORILE…

Loading...

”Dragul meu soț,

Intenționez să te părăsesc. Am fost o femeie bună pentru tine timp de 7 ani, dar acum am ajuns la capătul răbdării. Aceste ultime 2 săptămâni au fost ca un iad. Șeful tău m-a sunat astăzi să-mi spună că ți-ai dat demisia, iar asta a umplut paharul.

Săptămâna trecută ai venit acasă și nici nu ți-ai dat seama că mă tunsesem, că ți-am gătit mâncarea pe care o preferi sau că am purtat o lenjerie sexy, cumpărată special pentru tine. După ce ai ajuns acasă, ai mâncat în două minute și te-ai băgat direct în pat după ce ai văzut nenorocitul ăla de meci. Să nu îndrăznești să-mi spui că mă iubești, pentru că dragoste nu vrei să mai facem. Fie mă înșeli, fie nu mă mai iubești deloc. Oricum, vreau să știi că te părăsesc.

P.S.: Nu încerca să mă cauți. Mă mut cu fratele tău în alt oraș.

Să ai o viață frumoasă,

Fosta ta soție.”

RĂSPUNSUL BĂRBATULUI ESTE PESTE AȘTEPTĂRI:

“Draga mea soție,

Nimic nu m-a bucurat mai mult decât să aflu că mă părăsești. Este adevărat că am fost căsătoriți vreme de 7 ani, asta o relevă simpla realitate, nu ține de subiectivism sau obiectivism, dar să recunoaștem, nu ai fost în niciun caz cea mai bună soție.

Mă uit la meciuri atât de des pentru că am găsit în asta o soluție pentru a nu te mai auzi plângându-te non-stop. Păcat că nu funcționează într-atât pe cât mi-aș dori. Am observat că te-ai tuns săptămâna trecută, dar ce voiai? Să-ți spun că arăți că un bărbat? Pentru că asta mi-a trecut prin cap în prima fază. Mama mea m-a crescut cum trebuie, am bun simț și știu că decât să spun ceva urât cuiva, mai degrabă nu spun nimic.

Când mi-ai gătit mâncarea preferată, probabil că m-ai confundat cu cineva, posibil cu fratele meu. Pentru că eu nu mai mănânc carne de porc de șapte ani, știi ce zic? Am fugit direct la somn pentru că ți-am văzut acel costumaș pe care îl aveai pe tine; eticheta cu prețul era încă prinsă de sutien. Pentru penibilul în care te scufunzi să nu ajungă până la cota infinitului, mă rugăm să fie doar o coincidență, pentru că fratele meu tocmai ce împrumutase 200 de lei de la mine în acea dimineață… Iar costumul sexy cumpărat de tine era 199,99 lei. Hilar…

După tot ce mi-ai făcut, încă te mai iubesc. Credeam că putem face ceva pentru a salva această căsnicie. Așa că, atunci când am aflat că am câștigat la loto 5 milioane de Euro, mi-am dat demisia și am cumpărat două bilete de avion pentru amândoi în Insulele Maldive. Apropos de demisie, de unde are șeful meu numărul tău? Hilar…

Sper să fii fericită și să ai parte de viața luxoasă pe care ți-ai dorit-o tot timpul. Avocatul mi-a spus că sunt mai mult decât norocos. Cu scrisoarea pe care mi-ai lăsat-o, nu vei primi niciun ban de la mine. Așa că ai grijă mare de tine.

Cu drag,

Soțul tău, viitor fost, inteligento!”

Loading...