Scandal între Mihai Gâdea și Andreea Esca! Cum a făcut-o ÎN DIRECT pe prezentatoarea știrilor și ce reacție ȘOC a avut PRO TV

Politica împarte România în două, iar războaiele verbale se duc acum și între cunoscuți prezentatori tv de la noi.

În emisiunea de aseară a lui Mihai Gâdea, acesta a prezentat o știre de acum șase luni în care o acuză pe Andreea Esca de propagandă împotriva actualei puteri. Conform unei așa-zise minciuni devoalate de Gâdea și colegii de platou, Esca ar fi mințit într-o știre care a scos oamenii în stradă. Evident, PRO TV a avut o reacție imediată.

Loading...

„Andreea Esca îşi începe ştirea în felul următor: Un violator va putea să îşi primească victima în ochi.

Este o minciună gravă, o minciună care prezentată de un post de televiziune la această manieră nu este doar un fake news, poate să facă parte dintr-o campanie uriaşă de manipulare.

Iată doamnelor şi domnilor această campanie, cât de mincinoasă şi otrăvitoare este pentru public”, a declarat aseară Gâdea.

PRO TV, reacție imediată

„Moderatorii şi invitaţii din platoul Antena 3 au prezentat un material video în care sugerau că protestele din acest weekend au fost consecinţa difuzării de către Pro TV a acestei ştiri.

Moderatorii emisiunii Antena 3 nu au menţionat faptul că materialul video prezentat are o vechime de peste jumătate de an şi l-au corelat cu situaţia socio-politică actuală, aducând acuzaţii false şi scoase din context la adresa PRO TV.

Vom lua toate măsurile necesare pentru ca aceste afirmaţii să fie sancţionate.“, este reacția PRO TV pentru paginademedia.ro.

Loading...