Remediu natural pentru eliminarea cristalelor de acid uric din articulatii. Este benefic in guta

Castravetele are efecte uimitoare asupra organismului. De exemplu, sucul de castravete poate reduce temperatura corporala ridicata, este foarte alcalin si eficient in indepartarea cristalelor de acid uric din articulatii, fiind recomandat in tratarea gutei.

Daca vreti o bautura si mai eficienta combinati rapid sucul de castravete cu telina si ghimbir. Acestea combinate pot reduce inflamatia, ceea ce este de mare ajutor in timpul procesului de curatare a articulatiilor. Este posibil ca atunci cand beti acest suc sa resimtiti o usoara durere, dar nu trebuie sa va ingrijoarati. Este semn de vindecare.

Loading...

Iata cum puteti prepara bautura care elimina acidul uric cristalizat in articulatii:

Ingrediente

• 1 castravete mijlociu

• 2 tulpini de telina

• 1 felie de lamaie

• o radacina tanara de ghimbir (lunga de 1 cm)

Timp de preparare: 10 min

Curatati ingredientele bine, puteti folosi o perie de legume in acest scop. Se taie castravetele in felii sau bucati mici, potrivite pentru capacitatea storcatorului dumneavoastra.

Face acelasi lucru cu tulpinile de telina. Taiati lamaia in jumatate, si pastrati restul in frigider. Cojiti radacina de ghimbir. Adaugati ingredientele in storcator si porniti-l.

Acest suc trebuie consumat pana observati unele imbunatatiri. Cele mai bune rezultate se obtin atunci cand il veti bea o data sau de doua ori pe zi, deoarece aceasta dozare va accelera cu siguranta procesul de detoxifiere.

Loading...