Raluca Bădulescu are o dietă atipică: „Aveam 121 de kilograme, acum am doar 57”

Juratul de la BRAVO, AI STIL, Raluca Bădulescu, a declarat într-un interviu online că operația de micșorare a stomacului a ajutat-o să fie mai responsabilă cu ce mănâncă.

Vedeta a mărturisit ce mănâncă în fiecare zi și care este secretul menținerii în formă, post-operație.

Loading...

„După intervenția chirurgicală la domnul profesor Copăescu, care mi-a schimbat viața efectiv, am mai făcut intervenții estetice minore ca să mă mai aranjez.

Prima lună după intervenție înseamnă regim alimentar bazat pe lichid. Practic ai stomacul unui bebeluș. Nu simți nimic în timpul operației, dar o lună de zile doar lichide consumi. Ușor, ușor se transformă în piureuri, însă mănânci exact ca un bebeluș.

Poți mânca piure de broccoli, piure de cartofi, foarte, foarte pasat. Poți consuma budinici din acelea, shake-uri, vitamine, pentru ca organismul să se simtă în forță.

Ideea e să nu mărești cantitatea pe care o mănânci. După o lună de la operație am slăbit 20 de kilograme. Aveam 121, acum am 57.

Acum mănânc orice, pentru că sunt pofticioasă îngrozitor. Nu țin regim, mănânc o gură de ciocolată în fiecare zi, mănânc și fast-food din când în când, dar în cantități mici.

Poți lua o gură dintr-o porție de paste. Vrei să mănânci paste? Mănâncă, domnule paste, două furculițe, dar atât. Peste două ore mai mănânci două furculițe.

Seara poți mânca o felie de pizza, o felie, nu o pizza. Mi-aș dori să trec la regimul vegetarian, pentru că ador animalele.

Știu că este o contradicție, pentru că port blănuri, dar eu ador animalele. La micul dejun mănânc de pildă pâine prăjită, cu un ceai. Eu, de pildă, nu beau cafea, nu beau alcool.

Sunt în afara societății din punctul acesta de vedere. Poți bea un shake proteic dimineața. Sunt foarte sățioase, nu îți mai este foame pur și simplu. Cam așa ar arăta un mic dejun sănătos”, a declarat Raluca pentru avantaje.ro.

Loading...