Previziuni karmice 4 – 10 iunie 2018. Răsturnări de situaţie pentru multe zodii, karma le joacă feste

Previziuni karmice 4 – 10 iunie 2018. Va fi o săptămână cu răsturnări de situație și cu probleme ce pot da peste cap echilibrul emoțional al unor semne zodiacale. Află detaliile legate de fiecare zodie în parte.

ZODIILE DE APĂ

Loading...

Racii vor avea nevoie de multe momente de singurătate. Simt nevoia să stea de vorba cu ei înșiși și să afle ce e în sufletul lor, de ce nu îșigăsesc liniștea. Vor descoperi că nu trebuie decât să pună accent mai mult pe propria persoană și mai puțin pe ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Scorpionii se simt foarte atașați de familie în această săptămână. Ar fi capabili să mute și munții din loc pentru a le face pe plac celor dragi sau pentru a-i ajuta să treacă peste obstacolele ce le ies în cale. Se arată extrem de curajoși și acceptă orice provocare de dragul celor pe care îi iubesc.

Peștii parcă nu știu pe ce drum să o apuce. Orice decizie ar lua, simt că tot nu e suficient de bună. Vor prea multe de la viață, de la propria lor persoană. Dar nu știu ce e bine și ce nu e bine să facă. Totuși, spre finalul săptămânii vor găsi în ei puterea de a se pune pe picioare.

ZODIILE DE AER

Gemenii se simt protejați de o putere divină în această săptămână. Nu pot explica exact ceea ce simt, dar știu sigur că în viețile lor au loc unele lucruri importante, chiar dacă inexplicabile. Parcă sunt răsplătiți pentru tot binele pe care l-au făcut până acum pentru unii oameni.

Balanțele încep să vadă viața cu alți ochi. Parcă totul se schimbă acum. Au senzația că trebuie să facă schimbări pe toate planurile, pentru că altfel nu vor mai putea fi niciodată fericiți. Va fi o etapă ce va trece în câteva zile și vor descoperi că vața lor este frumoasă așa cum este.

Vărsătorii se implică în prea multe activități, dar nu le mai pot face față. Se simt foarte obosiți, dar nici nu vor să renunțe. Vor să își demonstreze în primul rând lor că sunt capabili să facă tot ceea ce își propun. Ar fi ideal să vadă cât mai repede că au nevoie de o pauză. Atât pentru corp, cât și pentru minte.

ZODIILE DE FOC

Berbecii se simt intimidați de unele persoane. Parcă orice ar face, nimic nu se compară cu realizările altora. Au senzația că trebuie să facă mai mult în viață. Dar această nemulțumire vine de fapt din ală parte. Trebuie doar să își dea seama de unde.

Săgetătorii au încredere în ei. Se simt capabili să facă tot ceea ce și-au propus. Nimic nu este imposibil pentru ei. Asta deoarece în ultima vreme au avut mai multe succese. Iar asta le-a dat multă încredre în ei.

Leii încep să devină precauți. Nu mai vor să treacă prin acele cumpene emoționale care le fac mereu rău. Mai ales că nu se simt mereu pregătiți să facă față avalenșei de emoții care îi tot curpinde. Mai bine sunt precauți și încearcă să evite pe cât posibil situațiile ce le complică existența.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Tuarii simt că a venit momentul să se reinventeze. Au nevoie de o schimbare deoarece se simt blocați într-o viață care parcă nu le aparține. Își pun sufletul pe tavă în fața oricui, ceea ce nu este deloc bine. Cred că acesta este un pas spre noua lor viață, dar vor vedea că nu este deloc așa.

Fecioarele simt că nimei nu le înțelege. Parcă nu mai au pe nimeni apropiat. Nu își dau seama ce drum ar trebui să urmeze. Trebuie să se gândească bine înainte de a lua o decizie ce le-ar putea distruge definitiv echilibrul emoțional.

Capricornii vor avea o săptămână bună din punct de vedere emoțonal. Parcă totul se leagă în viața lor. Nu știu de unde vin atât de multe schimbări benefice. Dar se bucură de ceea ce trăiesc și încearcă să nu caute prea multe explicații.

Loading...