Previziuni Iulie 2018. Trei zodii vor intampina greutati in aceasta luna

Astrologii nu au deloc vești bune pentru anumite zodii. Unii nativi ar putea să rămână fără serviciu, iar alții riscă să rămână singuri.

Rac

Loading...

Luna iulie se anunță a fi deficilă pentru persoanele născute sub semnul Rac, întrucât astrologii susțin că vor avea probleme la serviciu. Din cauza randamentului scăzut, ei riscă chiar să-și piardă locul de muncă.

De asemenea, pentru ei, nici relația de cuplu nu funcționează bine. Din cauza stresului, ei sunt irascibili, iar certurile apar rapid.

Gemeni

Persoanele născute în zodia Gemeni ar putea să aibă o lună iulie agitată. Ar putea să afle că partenerul de viață le este infidel, iar de aici problemele îi vor copleși.

Din păcate, însă, din cauza lipsei de încredere și a respectului, ei riscă să rămână singuri, ceea ce va fi foarte dificil pentru ei.

Balanță

Și Balanțele au parte de surprize neplăcute în luna iulie, întrucât acești nativi vor primi vești proaste, fapt pentru care vr ofi nevoite să stea departe de cei dragi.

Din cauza stresului, ei nu vor putea face față situațiilor imprevizibile, așa că ar trebui să se liniștească ca să depășească cu brio problemele.

5 zodii care vor avea o vară grea

Orice vară ar trebui să fie magică. Cu toate astea, există unele momente mai dificile care apar în viață fără să țină cont de anotimp.

Vara lui 2018 se anunță grea pentru anumite zodii, care vor fi puse la încercare și pe care nici măcar astrele nu le vor putea salva. Află care sunt acestea!

Berbec

Din cauza lui Marte, lucrurile se vor desfășura cu încetinitorul în iunie și iulie. Acest lucru îți va crea o mulțime de frustrări, mai ales că tu nu ești cea mai răbdătoare persoană.

Vrei ca totul să se întâmple repede, însă mai ai de așteptat căci lucrurile pe care ți le-ai propus vor întârzia. În relația cu ceilalți, ești tensionată și agresivă.

Gemeni

Mercur va fi retrograd în perioada 26 iulie – 19 august, motiv pentru care s-ar putea să treci printr-o serie de stări negative.

S-ar putea să te simți mai împrăștiată și mai nervoasă ca de obicei, însă acest lucru nu ar trebui să te îngrijoreze. Vei avea blocaje, vei rata întâlniri sau poate vei spune ceva greșit, însă cea mai bună modalitate de a ieși din această aură negativă este pozitivismul.

Fecioară

Te afli într-o mare eroare, însă nu reușești să îți dai seama unde anume greșești. Consideri că lucrurile pe care le faci sunt corecte iar alegerile pe care le iei sunt îndreptățite.

Vara vei simți o presiune puternică din partea celor din jur, în special în legătură cu profesia pe care o ai. Parcă nimeni nu este mulțumit de tine, iar încrederea în tine scade considerabil.

Scorpion

Vara aceasta, simți nevoia să te izolezi și să te ascunzi de toată lumea din jur. Nu mai ai vreme să comunici și nici dispoziția necesară să cunoști oameni noi.

Preferi să trăiești într-un univers neînțeles de nimeni. Trebuie să recunoști că suferi de o depresie sau poate ai o stimă de sine scăzută.

Capricorn

De data asta, vei avea de învățat din toate experiențele pe care le ai în vară. Vei fi pusă în fața multor provocări care îți vor da bătăi de cap și vei fi forțată să devii o persoană mai productivă și responsabilă. Ascultă de cei mai în vârstă ca tine și amintește-ți de sfaturile lor.

Loading...