Prăjitura Madagascar e gata în câteva minute, fără coacere – Încearcă un desert simplu, cu un gust aparte

Prăjitura Madagascar e gata în câteva minute, fără coacere – Încearcă un desert simplu, cu un gust aparte – Pentru a pregăti Prăjitura Madagascar, vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente:

Loading...

600 ml frişcă lichidă

200 g ciocolată amăruie

200 g ciocolată cu lapte

200 g ciocolată albă

2 pachete biscuiti

3 linguri mari de unt

Cum se prepară?

Fiecare tip de ciocolată se topeşte la bain marie şi se toarnă câte 200 ml de frişcă lichidă. Compoziţia se bagă la frigider timp de câteva minute ca să se întărească.

Între timp, se fărâmă biscuiţii şi se amestecă împreună cu untul. Blatul se toarnă într-o tavă şi se presează bine.

Când cremele sunt gata, se pun cu grijă peste blat şi se bagă din nou la frigider.

În funcţie de preferinţe, pe deasupra se pot pune alune sau nuci pisate.

Poftă bună!

Am facut doua tavi pentru ai mei. Le-au mancat fierbinti!

Perfecte pentru micul dejun, croissantele cu ou și șuncă sunt un deliciu.

Ingrediente pentru croissante cu ou și șuncă

1 lingură ulei

4 ouă

50 ml lapte

8 mini-croissante cu unt

100 g șuncă

4 felii cașcaval

sare

piper

Mod de preparare – Croasanți cu ou și șuncă

Încingi uleiul într-o tigaie. Bați ouăle ușor și le torni în tigaie. Le amesteci cu laptele, sare și piper, după gust. Le ții pe foc 3-5 minute, apoi le scoți pe o farfurie.

Crestezi croasanții pe jumătate și îi umpli cu ou, felii de șuncă și câte o jumătate de felie de cașcaval. Îi dai la cuptorul încins 1-2 minute. Servești imediat.

Loading...