O femeie de 109 ani a dezvăluit secretul tinereții veșnice: „Trebuie să mănânci asta în fiecare dimineață și să renunți la…” Pe cât de simplu, pe atât de amuzant

Jessie Gallan poate fi un exemplu pentru mulți oameni. Ea a trăit până la onorabila vârstă de 109 ani, un număr la care mulți nici nu îndrăznesc să viseze. Jessie a fost oficial cea mai în vârstă femeie din Scoția.

Cu puțin timp înainte să moară, Jessie Gallan a dezvăluit care a fost secretul longevității sale, care este atât de surprinzător și atât de amuzant.

Loading...

Femeia a dezvăluit că dacă îți dorești să trăieşti mult şi sănătos trebuie să mănânci fiertură de ovăz în fiecare dimineaţă. De asemenea, un alt truc care a ajutat-o să trăiască atât de mult a fost renunțarea la bărbaţi. Jessie Gallan a recunoscut că secretul unei vieţi lungi este lipsa unui bărbat din viaţa sa şi a afirmat că „bărbaţii pur şi simplu produc mai multe probleme decât să fie un sprijin”.

Jessie a fost toată viaţa ei o femeie independentă, a muncit din greu încă din adolescență şi a plecat de acasă când avea doar 13 ani, conform feminis.ro. Cu toate acestea, ea a continuat să muncească toată viaţa şi nu s-a căsătorit niciodată.

Asistenta care a îngrijit-o în ultimii ani de viaţă a povestit despre ea ca era efectiv minunată, în ciuda vârstei înaintate pe care o avea. Jessie Gallan a fost mereu plină de viaţă și vitalitate, nu putea să stea locului o clipă, iar în tinereţe îşi luase foarte puţine concedii.

Loading...