Numai 2 cești din această băutură pe zi timp de 7 zile sunt de ajuns pentru un abdomen plat

Iată care este remediul care în 7 zile te poate face să ai un abdomen de invidiat. Cum poți să ai o talie de invidiat cu acest tratament de numai o săptămână.

Rețeta de slăbit pe care ți-o recomandăm mai jos a dat rezultate fantastice tuturor persoanelor care au încercat-o. De fapt, multe femei afirmă faptul că au pierdut un centimetru din talie consumând această băutură în mod regulat.

Loading...

Dacă greutatea ta te deranjează și dorești să mai reduci din talie astfel încât să te încapă rochia preferată, această rețetă este ideală pentru tine. Și nu lucrează doar la arderea grăsimilor, ci și pe mai multe niveluri în ceea ce privește sănătatea ta corporală; te scapă de toxine, luptă cu retenția de apă și îmbunătățește vederea și funcționarea cerebrală.

Metoda prin care această băutură se prepară este un alt lucru foarte atrăgător la această rețetă. Tot ce trebuie să faci este să amesteci aceste trei ingrediente foarte comune într-un pahar și să consumi apoi conținutul acestuia.

Ingredientele necesare pentru rețetă

O linguriță de miere curată și naturală

Două lingurițe de oțet de mere neprocesat

O ceașcă de suc proaspăt stors de grepfrut

Amestecă toate aceste ingrediente într-un pahar și amestecă până ce acestea s-au omogenizat bine.

Cum se folosește

Ideal ar fi să consumi această băutură ce te poate ajuta să arzi grăsimile înainte de a lua prânzul sau înainte de orice masă importantă în fiecare zi timp de o săptămână.

După ce săptămâna a trecut, trebuie să iei o altă săptămână de pauză înainte de a repeta acest tratament, iar asta numai dacă nu ai ajuns încă la rezultatul pe care ți l-ai dorit. Poți să înlocuiești grepfrutul cu suc de portocale dacă nu ești obișnuită cu gustul amărui al acestuia.

Loading...