Nu mai irosi banii pe pedichiura. Cu doar doua ingrediente vei arata si te vei simti foarte bine

Ingrijirea atenta si corecta a picioarelor este foarte importanta, mai ales ca nu este vorba doar de estetica.

Desi nu este foarte cunoscut acest aspect, starea picioarelor noastre ne afecteaza starea generala de sanatate. Cu toate acestea, ele sunt adesea neglijate. Folosind aceasta metoda simpla, este mult mai usor sa iti ingrijesti picioarele avand rezultate cu adevarat impresionante!

Loading...

Unele persoana prefera o vizita regulata la pedichiura, dar acest lucru ne poate afecta grav bugetul in timp. Si de multe ori, produsele recomandate pentru picior sunt greu de gasit sau nu ofera efectul promis.

Acest articol va vine in ajutor cu un produs facut in casa, perfect pentru ingrijirea piciorului. Iar cea mai buna parte este ca daca te uiti in bucatarie, probabil ai deja ingredientele chiar acolo!

Ingrediente:

4 cani de lapte

3 linguri de praf de copt

Mod de preparare:

In primul rand se incalzeste laptele si apoi se toarna intr-un vas suficient de mare pentru picioare.

Adauga praful de copt si amesteca bine, asigurandu-te ca temperatura este optima pentru picioare. Poti sa te asezi pe spate si sa incepi sa te relaxezi pentru urmatoarele 10 minute.

Dupa ce ai terminat, spala-ti picioarele cu apa calda si usuca-le bine. Pentru rezultatele cele mai bune, incearca sa faci acest tratament zilnic. Picioarele tale vor fi curand moi si netede.

Loading...