Nimeni nu înțelegea de ce câinele acestei familii era toată ziua pe acoperiș, vecinii îi întrebau mereu ce se întâmplă. Când s-au săturat să mai răspundă la întrebări, au început să lipească hârtii în jurul casei. Uite ce au scris și ce făcea câinele:

La fel ca oamenii, și câinii au personalități și obiceiuri care îi fac unici, dar fiindcă nu pot vorbi, acestea nu sunt mereu atât de evidente pentru toată lumea.

O familie din Statele Unite primea mereu întrebări de la vecini, unii chiar se plângeau, ba chiar și trecătorii păreau speriați de faptul că animalul lor de companie era mereu pe acoperiș. Când în sfârșit familia a decis să răspundă întrebărilor, răspunsul lor a fermecat tot internetul!

Loading...

După ce trecători întrebau iar și iar de ce câinele era mereu pe acoperiș, familia a crezut de cuviință că sosise vremea să explice o dată pentru totdeauna.

Numele câinelui este Huckleberry, și se pare că lui îi place foarte mult să supravegheze împrejurimile și să aibă grijă de casa lui de la înălțime, plus că îi place cel mai mult panorama de la înălțime. Așa că stă acolo toată ziua și se joacă.

Familia a pus acum și un anunț în împrejurimile casei lor: ,,Huckleberry a învățat cum să sară pe acoperiș din curte. Nu îl lăsăm niciodată în curte fără ca cineva să fie acasă. Nu va sări de acolo pentru nimic în lume, decât dacă îi oferim ceva bun sau mingea lui.

Vă apreciem grija, dar vă rog nu ne mai bateți la ușă… Noi știm că el e acolo. Dar vă rugăm, simțiți-vă liberi să faceți poze și să le arătați tuturor! #hucktheroofdog (#huckcâineledepeacoperiș)”

Iată anunțul:

Loading...