Mihaela Radulescu inlocuita de la Romanii au Talent cu Andreea Marin?! Ce alte nume de vedete mai sunt pe lista

Va fi o toamna foarte interesanta pe micul ecran, iar cea mai urmarita emisiune din Romania este pe cale sa aiba o noua vedeta in juriu.

Mihaela Radulescu inlocuita de la Romanii au Talent cu Andreea Marin? Dupa ce saptamana trecuta Mihaela Radulescu a anuntat printr-un mesaj pe Facebook ca nu mai face parte din juriul Romanii au Talent, acum tabloidele s-au lansat in dezvaluiri despre cine ii va lua locul.

Loading...

Locul ramas liber trebuie sa fie dat unei vedete de foarte mare calbriu, dat fiind ca din juriu mai fac parte Florin Calinescu, Andra si Andi Moisescu. Ziarul Click a aflat ca deja sefii Pro Tv au inceput negocierile cu cateva vedete iar numele lor sunt dintre cele mai neasteptate.

Prima pe lista postului de televiziune se pare ca este chiar rivala Mihaelei Radulescu, Andreea Marin care la cei 43 de ani ai sai si-ar putea relansa complet cariera in cadrul acestui format cu o audienta foarte buna.

Alte doua nume care sunt pe lista scurta de negocieri ar fi cel al lui Mihai Petre, care in trecut a mai fost jurat la Pro TV, dar la Dansez pentru tine si Marius Moga, care a participat si el la Vocea Romaniei.

Totusi cele mai mari sanse sunt sa fie o femeie pentru a echilibra pupitrul juratilor si din cate se pare Andreea Marin deja ar fi avut primele discutii cu sefii Pro TV. Andreea Marin a mai fost pe micul ecran la Pro TV in cadrul emisiunii “Uite cine danseaza” atunci cand a fost chiar colega de platou cu Mihaela Radulescu. Sefii Pro TV au speculat atunci conflictul tacit dintre ele pentru audienta, existand cateva replici delicioase intre ele pe parcursul emisiunii.

Mihaela a postat, în urmă cu două zile, pe contul său de Facebook, un mesaj prin care îşi anunţa ”demisia” de la PRO TV:“Ştiţi cum e cu momentele alea din viaţă, când trebuie să iei o decizie, oricât de greu ar fi şi oricât de multe şi diverse lucruri ai de cântărit, de analizat.

Am trăit un astfel de moment de curând şi am făcut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportună pentru mine, asumându-mi, cum mă ştiţi, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon «Românii au talent», strict din motive personale.

Mi-am anunţat acum o săptămână colegii de muncă şi partenerii de contract şi le mulţumesc nu numai pentru înţelegere, dar şi pentru o colaborare profesională de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare plăcere. Acum ştiţi şi voi şi vă mulţumesc cu tot dragul vouă, publicul meu şi al acestei emisiuni – pentru voi fac o reverenţă. Şi nu mă plec în faţa voastră doar fizic, ci şi cu inima mea toată, care vă îmbrăţişează şi vă aplaudă”.

Loading...