La doi ani de la nunta cu Mihaela, Silviu Prigoană a făcut anunțul: „Nu sunt interesat de o relație dacă..”

Silviu Prigoană a avut o relație tumultoasă cu Adriana Bahmuțeanu. După mai multe divorțuri și împăcări, cei doi au pus definitiv capăt poveștii lor în urmă cu câțiva ani.

Omul de afaceri și-a refăcut în cele din urmă viața. El s-a îndrăgostit de Mihaela Botezatu, cea care avea să-i devină și soție.

Loading...

Chestionat despre relațiile sale de Oana Turcu, el a oferit câteva răspunsuri jurnalistei de la Antena Stars, în care vorbește despre partenerele sale.

”E foarte simplu. Nu sunt interesat de o relație dacă ea nu are copii. Pentru că nu ar putea înțelege. N-ar avea cum să înțeleagă ce înseamnă să mergi cu copiii la mare, cu copiii în vacanță, cu programul copiilor.

Una e programul ei ca tânără jună fără obligații, alta e când începi să ai alte priorități în viață. Pentru mine o femeie care nu are copii e neinteresantă. Mă refer la relații de lungă durată, nu la o ieșire de-o seară”, spune Silviu Prigoană.

În martie 2016, Silviu Prigoană a făcut nunta cu Mihaela. Între cei doi este o diferență de circa 16 ani.

“Silviu este, pot să spun, diferit faţă de omul de la telezivor.

Silviu este foarte sensibil şi este un om care munceşte foarte mult, este un om care a făcut multe lucruri pentru ţara asta, pentru mulţi dintre noi. Silviu se bucură de lucruri mărunte, amândoi suntem la fel.

Suntem doi oameni cărora nu le lipseşte partea materială, avem absolut tot ce ne dorim.

Nu avem timp să stăm împreună. Îmi spune iubita mea, draga mea.

El este foarte atent în general.

Anul acesta îl încheiem în familie, cu prieteni apropiaţi, cu fini, cu copiii şi încerăm să petrecem cât mai mult timp împreună cu copiii noştri”, spunea Mihaela despre soțul său.

După divorțul de Adriana Bahmuțeanu, afaceristul Silviu Prigoană (53 de ani) s-a transformat total.

A slăbit 40 de kilograme, a renunțat la mustață, dar mai ales la vestitele haine negre, care parcă deveniseră o uniformă.

Timp de 15 ani, costumele, cămașa, pantofii, cureaua, până și șireturile milionarului au fost doar negre, iar oamenii bănuiau că Prigoană nu iese din doliu, după ce prima lui soţie, Viorica, s-a stins din viaţă în 1994, la doar 30 de ani.

”Am purtat haine negre 15 ani. Motivul a fost foarte simplu.

La începuturi, când ieșeam pe la evenimente, se găseau unii să comenteze că nu am pantofii asortați cu cureaua de la ceas, cămașa nu e nu știu cum, tot felul de băgători de seamă.

Și atunci, un fost coleg de-ai mei, care lucrează ca designer la brand-ul Boss, mi-a zis să mă îmbrac în negru, că nu am cu ce să greșesc. În rest, nu a avut nici o conotație funerară.

Acum am cămăși de toate culorile, chiar și cu palmieri, ananași și alte fructe.

Mihaela a avut un cuvânt mare de spus.

Ca să vezi cum e viața asta, am renunțat la o brunetă, mi-am tras haine colorate, mi-am dat jos mustața și mi-am tras o blondă, ca să vei ce modificări substanțiale”, declara Silviu Prigoană, în urmă cu ceva timp.

Loading...