Îmi plouă în gură când o văd și e gata în doar 15 minute – Salata franțuzească

Salatele frantuzesti se caracterizeaza printr-o structura fina si un mod de servire elegant. Fiecare strat are nuanta sa unica, iar gustul salatei este unul armonios si distins. Pregatiti toate ingredientele si radeti-le direct in bol.

Ingrediente:

Loading...

150-200 g de cascaval

150-200 ml de maioneza

2 mere

4 oua fierte

2 morcovi proaspeti

1 ceapa

Cum se prepară?

Primul strat: puneti ceapa oparita preventiv si taiata semirondele (puteti omite ceapa daca nu va place) si ungeti cu maioneza.

Apoi dati prin razatoarea mare 1 mar si ungeti-l cu maioneza.

Al treilea strat: veti da prin razatoarea mare 2 oua si veti unge din nou cu maioneza.

Dati 1 morcov prin razatoarea mica si intindeti deasupra maioneza.

Puneti deasupra cascavalul dat prin razatoarea mica.

Repetati straturile: radeti cel de-al doilea mar + maioneza, apoi radeti ouale ramase + maioneza, morcovul ras + maioneza si la sfârsit – cascavalul.

Loading...