I-am spus bunicii mele că îmi simt ficatul obosit… Ea mi-a recomandat acest remediu și am zis să îl împart cu voi: Iată cum îți cureți, îți detoxifici și îți regenerezi ficatul timp de doar trei zile!

Curățarea ficatului este un proces despre care tot mai mult se vorbește în ultimul timp și despre care medicii spun că este foarte important pentru că aduce numai beneficii sănătății noastre!

Este un proces pe care ar trebui să-l facă orice om, cel puțin o dată la câteva luni, pentru că în așa fel înlăturăm toate toxinele din interiorul ficatului nostru!

Loading...

Există numeroase rețete pentru curățarea ficatului, a intestinelor, iar în acest articol vei găsi un remediu foarte bun, eficient și foarte simplu pentru a realiza acest lucru, fără mari bătăi de cap și într-o formă extrem de rapidă!

Vei avea nevoie de:

– 5 tulpini de țelină (pe care le vei prepara în prealabil la aburi);

– 1,2 litri de apă;

– trei lămâi de mărime medie;

– un pahar plin de frunze de pătrunjel.

În primul rând vei toca extrem de bine frunzele de pătrunjel, apoi vei avea nevoie de un blender, în care va trebui să pui toate ingredientele enumerate mai sus și să va trebui să le mixezi până la omogenizarea acestui amestec fermecător!

Remediul se administrează câte 400 de ml înainte de masă, de 3 ori pe zi. Timp de 72 de ore ficatul tău se va curăța într-un mod ideal și se va regenera! Pentru repetarea procesului se face o pauză timp de o săptămână!

Loading...