Horoscopul SĂNĂTĂȚII pentru septembrie 2018. Patru zodii vor întâmpina probleme și vor avea nevoie de îngrijire specială

Dacă majoritatea zodiilor vor avea o sănătate bună sau chiar excelentă în luna septembrie, patru zodii nu vor fi la fel de norocoase – acestea vor întâmpina ceva probleme și vor avea nevoie de îngrijire specială și de odihnă.

Berbec

Loading...

Nativii în zodia Berbec vor sta excelent la capitolul sănătate până pe 23 septembrie. După această dată, este posibil ca Berbecii să întâmpine niște probleme. Vor fi nevoiți să urmeze un regim alimentar, să se odihnească și să își rezolve câteva probleme care le-ar putea afecta sănătatea emoțională.

Taur

Taurii vor avea o sănătate de fier pe tot parcursul lunii septembrie. Însă, după data de 16 septembrie, va fi un moment bun pentru ca acești nativi să înceapă să lucreze pentru a se menține în formă sau pentru a dobândi silueta pe care și-o doresc, cu ajutorul unui program de sport și al unei diete potrivite. În plus, pentru sănătatea emoțională, pe Tauri i-ar ajuta să petreacă momente frumoase alături de familie sau să își exprime creativitatea în orice fel.

Gemeni

Pentru gemeni, situația va fi ceva mai delicată în privința sănătății, până pe 23 septembrie. Abia după această dată, nativilor în zodia Gemeni le va reveni la normal nivelul de energie. Astfel, ei vor avea nevoie de ore de fitness, o dietă echilibrată, precum și o cură de detoxifiere. Ei vor fi nevoiți să se preocupe și de sănătatea lor psihică, așa că vor avea nevoie de timp pentru ei înșiși sau de timp alături de persoane dragi.

Rac

Până pe 23 septembrie, Racii vor avea o sănătate excelentă. După aceea, însă, aceștia vor avea nevoie de mai multe pauze și de mai multă odihnă. În plus, acești nativi vor trebui să mănânce mai sănătos și să aibă activități care îi fac fericiți și le redau pofta de viață.

Leu

Leii se vor lăuda și cu sănătatea lor în luna septembrie. Ei vor avea o imunitate extrem de bună și vor fi mai disciplinați în ceea ce privește activitatea fizică, astfel încât să se mențină într-o formă excelentă.

Fecioară

Fecioarele se vor simți excelent în luna septembrie. Dacă în ultima perioadă s-au simțit lipsite de energie, și această problemă se va rezolva. Totul va merge ca pe roate!

Balanță

Sănătatea Balanțelor se va îmbunătăți în luna septembrie. Însă, acești nativi trebuie să stea departe de controverse inutile ori conflicte fără rost, care le-ar putea distruge echilibrul.

Scorpion

Scorpionii vor avea o sănătate bună în septembrie, dar va exista și loc de mai bine. Le va fi recomandat să respecte un regim alimentar potrivit pentru ei. În plus, pentru că vor avea și energie, acestor nativi le va fi recomandat să facă mai multă mișcare. Este posibil ca unii dintre ei să aibă parte de stres din cauza unor probleme de sănătate de care ar putea suferi un părinte sau o altă persoană apropiată.

Săgetător

Săgetătorii s-ar putea confrunta cu probleme de sănătate până pe 23 septembrie. Ei vor avea nevoie de odihnă și le va fi recomandat să petreacă momente frumoase alături de familie și prieteni.

Capricorn

Până pe 23 septembrie, Capricornii vor avea o sănătate de fier. După această dată, acești nativi vor avea nevoie de mai multă odihnă și de îngrijire din partea celor dragi. Armonia va fi cuvântul-cheie pentru ei.

Vărsător

Vărsătorii nu vor avea probleme de sănătate în luna septembrie. Însă, acești nativi vor fi inspirați să adopte un regim alimentar sănătos și să își facă un program de sport.

Pești

Peștii vor avea o stare de sănătate mai delicată până pe 23 septembrie. După această dată, ei își vor recăpăta energia, iar starea lor generală se va îmbunătăți. Va fi important să se îngrijească de relațiile cu partenerii și toți oamenii draci, să urmeze un regim de detoxifiere și să se relaxeze.

Loading...