Horoscopul banilor în săptămâna 23-29 iulie: trebuie să faci economii drastice pentru vacanţă

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

BERBEC

Loading...

Este favorizată munca în echipă în această săptămână, de aceea asigură-te că te afli în relaţii bune cu cei mai competenţi colegi ai tăi.

Chiar dacă acest lucru presupune şi confruntări, cert este că rezultatul se va vedea la bani, iar asta e tot ce contează. Nu o duci rău pe plan financiar, însă niciodată nu strică să câştigi mai mult, mai ales dacă eşti ambiţioasă din fire.

TAUR

Ai visuri şi planuri mari, de aceea trebuie să faci ceva economii dacă vrei să le duci la îndeplinire. Chiar dacă ţi se va părea dificil, câte o sumă mică pusă deoparte în fiecare zi va ajuta enorm în viitorul apropiat. Nu o duci rău din acest punct de vedere, însă ai standarde înalte şi vrei lucruri de calitate, care sunt mai scumpe. Merită tot efortul, pentru că fericirea adusă va fi de durată.

GEMENI

Unele conflicte de la locul de muncă vor căpăta proporţii în acest început de săptămână şi nu poţi face nimic pentru a le aplana.

Din fericire, există şi un lucru bun în toată această situaţie, şi anume că între tine şi colegii tăi se vor lămuri lucruri care mocneau încă de multă vreme. Imediat după aceea, munca în echipă va fi mai fructuoasă. Se anunţă câştiguri suplimentare în viitorul apropiat atât pe tine, cât şi pentru partenerii tăi.

RAC

Lucrurile nu sunt prea roz pentru tine pe plan profesional în aceste zile, şi implicit nici pe cel financiar. O demisie sau o concediere îţi dă viaţa peste cap şi cu greu vei reuşi să te aduni pentru a o lua de la capăt. Încearcă să combaţi depresia fiind mai optimsită şi căutând mereu resurse în lucrurile care îţi plac. Nu este exclus să te axezi pe viitor pe o pasiune de-a ta care pare destul de promiţătoare. Cariera ta poate începe abia acum!

Leu

Firea ta ambiţioasă şi dorinţa de a fi pe primul loc întotdeauna îţi aduc şi în aceste zile beneficii pe plan profesional şi financiar.

Eşti un exemplu pentru cei din jurul tău şi cu greu poţi scăpa de a oferi sfaturile care îţi sunt cerute. Deşi ai un stil de viaţă extenuant, unde relaxarea aproape că nu există, tu îţi găseşti fericirea în muncă şi îţi place acest ritm. Cei mai mulţi nativi o duc excelent cu banii, restul fiind modeşti, însă puşi pe fapte mari.

Fecioară

Schimbarea este pe punctul de a se produce în aceste zile, iar ea se rezumă doar la cariera ta.

Banii nu sunt importanţi pentru tine în acest moment, ci faptul că vrei să ocupi o funcţie mai bună şi lupţi pentru ea. Ţi se va atrage atenţia că eşti prea îndrăzneaţă, însă aceasta e cea mai mică grijă a ta. Eşti hotărâtă să calci peste cadavre pentru a obţine ce ţi-ai propus, şi asta e o noutate în ceea ce te priveşte!

Balanţă

Banii nu sunt o problemă pentru tine, ba chiar se poate spune că nici contează câţi ai atât timp cât nu ţi-ai mai verificat soldul de luni bune.

Te descurci din inerţie şi lucrurile vin atât de natural pentru tine, încât uneori te sperie. Simţi că ai atins acea stabilitate şi oază de linişte la care ai visat dintotdeauna, dar acum începe să se instaleze teama de a nu pierde toate acestea!

Scorpion

În acest început de săptămână e posibil să apară o discuţie între tine şi părinţi sau partener pe tema banilor.

În ultima perioadă ai cheltui cam mulţi bani, iar partea proastă este că s-au dus pe lucruri total inutile care te-au făcut fericită doar în clipa respectivă. Încearcă să investeşti în lucruri cu adevărat importante, de care te poţi bucura mult timp şi, poate, de care se pot bucura şi cei dragi din jurul tău!

Săgetător

În această săptămână te aşteaptă provocări noi pe plan profesional, însă orice schimbare este bună.

Ai şansa de a descoperi că poţi face lucruri de care nu te credeai capabilă, chiar dacă îţi va fi destul de greu să ieşi din zona ta de confort. Fie că e vorba de un nou loc de muncă sau de o evoluţie la job-ul actual, cert este că munca va fi mai intensă, dar şi banii pe măsură.

Capricorn

Dacă eşti în cautarea unui loc de muncă, această săptămână se poate dovedi a fi noroscoasă.

Nu o duci prea bine cu banii, aşa că nu îţi permiţi să zăboveşti prea mult în cautarea job-ului perfect. Astrele te sfătuiesc să accepţi oferta primită, chiar dacă nu pare tentant pentru început. Din fericire, în orice te implici în aceste zile, are mari şanse de un succes imens în viitorul apropiat. Trebuie doar să nu cataloghezi după aparenţe!

Vărsător

Nu te poţi concentra la serviciu în acest început de săptămână şi gândul îţi zboară numai la vacanţă.

Cel mai probabil, nu mai e mult până când vei intra în concediu, dar pentru cei din jur pare că încerci să grăbeşti puţin lucrurile. Şi deşi nu este etic, încearcă măcar să îţi ascunzi lipsa de interes măcar în faţa sefilor. Nu stai rău cu banii, însă nici prea bine!

Peşti

Astrele îţi recomandă să te ocupi mai mult de cariera ta şi mai puţin de evoluţia ta financiară.

Nu o duci rău cu banii, de aceea nu trebuie să pui acest apsect pe primul loc. Vei vedea că dacă te concetrezi pe profesie, pe învăţare şi aprofundare, şansele să câştigi bani fără să vrei vor creşte semnificativ. Cu toate că ai buzunarele pline, încearcă să nu faci cheltuieli majore în timpul tău liber.

Loading...