HOROSCOPUL BANILOR 8-16 IULIE: Cine fluieră a pagubă, cine întoarce banii cu lopata

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

BERBEC

Loading...

Va fi o săptămână grea pentru tine la locul de muncă, iar rezultatele nu sunt cele la care sperai. Faptul că îţi doreai să câştigi bani cu grămada şi ai fost uşor nerealistă te va lăsa cu dezamăgire în suflet. Nu e ca şi cum o duci rău cu banii, însă setea pentru avere a devenit din ce în ce mai acută în ultima perioadă pentru tine. Îţi faci treaba cât poţi tu de bine şi eşti apreciată, însă încă nu s-au aliniat planetele!

TAUR

Nu îţi vei organiza prea bine banii în această săptămână, de aceea ai putea suferi pierderi substanţiale. Chiar dacă nu vei simţi la buzunar din prima, dacă continui tot aşa vei da de necaz. Pe cât eşti de bine situată acum, pe atât de jos vei ajunge. Încearcă să nu te laşi manipulată de cei din juru, aceştia ar putea să nu aibă cele mai bune intenţii.

GEMENI

Nu vor avea loc schimbări pe plan financiar pentru tine în aceste zile, dar nici nu ţi-ai dori. Traversezi o perioadă bună pe acest plan, însă trebuie să te zbaţi pentru a rămâne în acest echilibru. Dacă încă nu ai un loc de muncă, săptămâna aceasta este numai bună pentru căutat şi găsit. Cu o bună planificare şi ţeluri clare, nimic nu este de neatins pentru tine!

RAC

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan financiar în această săptămână. Fie că primeşti o moştenire, o mărire de salariu sau un cadou substanţial, cert este că buzunarele devin neîncăpătoare. Este foarte important să gestionezi bine banii, în condiţiile în care acum se produce o schimbare de proporţii mari pentru tine. Ai grijă să nu îi tratezi de sus pe cei din jur şi să nu le vorbeşti cu superioritate!

Citeşte mai multe pe eva.ro

Loading...