HOROSCOP: Norocul le surâde acestor zodii! Una se îmbogăţeşte, alta îşi întâlneşte sufletul pereche

Anul 2018 a început cu schimbări neașteptate în viața multor zodii, iar a doua jumătate a anului se anunță la fel de palpitantă. Dacă unii își vor întâlni sufletul pereche și chiar vor întemeia o familie, alții își dau seama că nu sunt în relația potrivită și sunt nevoiți să ia decizii dureroase.

Nativii Berbec vor fi mult încercați pe plan sentimental. Cei care se află într-o relație vor avea parte de conflicte până la epuizare. Dacă nu au calitatea și capacitatea de a aplana discuțiile în contradictoriu cu partenerul, șansele de a semna actele de divorț sunt foarte mari.

Loading...

Venus, planeta care guvernează Balanța, va retrograda în casa banilor, ceea ce înseamnă că nativii nu trebuie să aibă mari așteptări în sectorul financiar. Este foarte probabil că cei născuți sub semnul Balanței să piardă niște bunuri materiale, posibil în urma unui proces, sau să piardă niște bani în urmă unor investiții dezavantajoase.

Anul 2018 forțează nativii Leu să muncească mai mult și să-și dedice o mai mare parte a timpului liber perfecționării profesionale. La finalul anului vor culege roadele. Posibil să fie vorba și de o avansare în carieră, dar și de schimbarea locului de muncă, însă acest aspect este benefic.

Nativii Săgetător vor avea de parcurs un an greu, cu obstacole și situații dificil de rezolvat, și vor suferi mult. Însă nu trebuie să se demoralizeze, ci din contră, trebuie să lupte pentru a răzbi și să vadă acest aspect negativ ca pe o lecție pe care trebuie să și-o însușească.

Pentru nativii Capricorn, a doua jumătate a anului 2018 va aduce multă agitație pe mai toate planurile și vor fi destul de bulversați de schimbările pe care le vor trăi. Se vor trezi în fața unor noi situații care vor cere adaptare rapidă. Partea bună este că sectorul creativității se activează și ar putea da tot ce este mai bun din ei în acest domeniu.

Vești bune pentru nativii Taur, atât pe parte sentimentală, cât și pe parte financiară, cel puțin în prima jumătate a anului. Cei care se află într-o relație au șanse foarte mari să ajungă în fața altarului, iar cei deja căsătoriți se vor bucura de liniște și înțelegere în căsnicie.

Cuplul Berbec-Gemeni va fi favorizat astral, acești nativi se vor bucura de o relație trainică, bazată pe înțelegere, respect și iubire, stârnind admirația, dar și invidia, celor din jur.

Nativii Scorpion vor traversa cel mai bun an de până acum și asta datorită lui Jupiter, marele benefic al zodiacului, care le traversează semnul. Va fi momentul de glorie al acestor nativi și se vor bucura de recunoaștere pe toate planurile. După 7 ani, în sfârșit, meritele și munca depusă vor fi apreciate la adevărata valoare.

Nativii Fecioară vor avea parte de un an tensionat în care vor trebui să ia multe decizii, unele radicale și definitive. Poate fi vorba de a rămâne în țară sau de a se muta în străinătate, poate fi vorba de a pune punct unei relații, de a se căsători sau de a ocupa o funcție înaltă.

Pentru nativii Pești anul 2018 va aduce cu sine scandaluri care le vor păta imaginea și îi vor demoraliza. Vor ieși la iveală secrete, atât ale lor cât și ale celor dragi, și multe relații, indiferent că vorbim de relații sentimentale sau de afaceri, vor avea de suferit.

Nativii Rac vor avea un an promițător din punct de vedere financiar. Aceștia vor avea și câteva lecții de învățat în acest domeniu, prin urmare se pot confrunta cu câteva obstacole, dar, în general, va fi un an bun, scrie zumi.md

Loading...