Horoscop 25-31 august 2018. Probleme legate de banii familiei. Săptămâna se va încheia cu bine sau cu rau, depinde de tine

Toate zodiile vor fi influențate de două evenimente astrologice importante: intrarea Soarelui în zodia Fecioară și Luna Plină din data de 26 august. Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta!

BERBEC

Loading...

Horoscopul săptămânii le recomandă nativilor să evite, pe cât posibil, călătoriile în ziua de luni sau să își pregătească fiecare detaliu cu grijă dacă trebuie să plece, totuși, la drum… Citește horoscopul complet aici!

TAUR

Horoscopul săptămânii zodia Taur le recomandă nativilor ca, în zilele de luni și marți, să analizeze cu atenție toate detaliile contractuale dacă solicită un credit sau alt fel de finanțare pentru proiectele personale… Citește horoscopul complet aici!

GEMENI

Horoscopul săptămânii pentru zodia Gemeni pune accent pe relația de cuplu și le recomandă nativilor să nu-și neglijeze partenerul de viață și copiii. În această perioadă, șansele în carieră apar de luni, iar ei vor să fructifice orice oportunitate… Citește horoscopul complet aici!

RAC

Horoscopul săptămânii pentru zodia Rac anunță posibile nemulțumiri legate de un job sau o călătorie în străinătate, dar și vești bune legate de bani. În ceea ce privește relația de cuplu, ea poate trece prin momente mai tensionate la mijlocul săptămânii … Citește horoscopul complet aici!

LEU

Horoscopul săptămânii pentru zodia Leu anunță noroc în iubire, dar le cere nativilor prudență în afaceri și în gestionarea banilor, în special luni și marți, când nu sunt prea inspirați sau ignoră detalii care, pe termen lung, pot provoca pierderi… Citește horoscopul complet aici!

FECIOARĂ

Horoscopul săptămânii pentru zodia Fecioară anunță oaspeți neașteptați, dar le recomandă nativilor tact și răbdare în cuplu pentru că exisă riscul unor certuri, din cauza unor probleme legate de bugetul familiei… Citește horoscopul complet aici!

BALANȚĂ

Horoscopul săptămânii pentru zodia Balanță anunță o agendă încărcată chiar de luni. Marți va fi o zi foarte bună pentru călătorii și pentru extinderea cercului de prieteni, pentru socializare și pentru lansare de noi proiecte… Citește horoscopul complet aici!

SCORPION

Horoscopul săptămânii pentru zodia Scorpion vine cu vești bune în plan financiar și profesional în primele zile din săptămână, când Scorpionii pot obține un job mai bun sau o mărire de salariu, dar în plan sentimental, sunt posibile dezamăgiri… Citește horoscopul complet aici!

SĂGETĂTOR

Horoscopul săptămânii pentru zodia Săgetător anunță o perioadă bună pentru călătorii și studii, dar nu și pentru mutarea în casă nouă sau pentru rezolvarea unor probleme legate de un patrimoniu. Miercuri, Săgetătorii pot primi bani … Citește horoscopul complet aici!

CAPRICORN

Horoscopul săptămânii pentru zodia Capricorn le recomandă nativilor să se înarmeze cu răbdare pentru că lucrurile ”nu se vor lega” în ritmul dorit, cel puțin în ziua de luni. Seara zilei de marți poate veni cu surprize plăcute în plan sentimental… Citește horoscopul complet aici!

VĂRSĂTOR

Horoscopul săptămânii pentru zodia Vărsător le recomandă nativilor mai multă prudență în relațiile cu prietenii. Unii falși prieteni vor încerca să profite de generozitatea nativilor sau vor provoca tensiuni în relația nativilor cu partenerul de viață… Citește horoscopul complet aici!

PEȘTI

Horoscopul săptămânii pentru zodia Pești pune accent pe profesie chiar de luni. Miercuri, atenția Peștilor se va îndrepta spre prieteni și mulți nativi se vor împrieteni cu persoane din străinătate sau cu persoane care îi vor ajuta să își schimbe viața… Citește horoscopul complet aici!

Loading...