HOROSCOP 23-29 iulie 2018: Sfârşitul lunii aduce pasiune, dar şi tensiune în relaţii. Previziunile amoroase ale săptămânii

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

BERBEC

Loading...

Nu vei reuşi să te bucuri de cei dragi decât în weekend, pentru că restul zilelor vor fi destul de încărcate profesional. Nimic nu te împiedică, însă, să te concentrezi la maximum pe iubitul sau soţul tău în cele două zile. Nu ar strica să îi propui să plecaţi într-o plimbare romantică doar voi doi, cu siguranţă va fi deschis ofertei. Dacă eşti singură, prietenii îţi vor ocupa tot timpul!

TAUR

Nu se anunţă o săptămână prea bună pentru tine pe plan sentimental, însă tot răul spre bine. Vor fi prezente certuri şi contradicţii, şi cu toate că în acele momente e tragic, apoi veţi fi mulţumiţi că aţi adus anumite subiecte în prim plan. Orice nemulţumire discutată are şanse mai mari de a avea o rezolvare, dar aveţi totuşi grijă să nu fiţi prea temperamentali şi să vă spuneţi lucruri pe care să le regretaţi ulterior.

GEMENI

În această săptămână, tu şi partenerul tău descoperiţi că sunteţi extrem de diferiţi unul faţă de celălalt. Cu toate că între voi există iubire, faptul că aveţi pasiuni şi idei total opuse se va răsfrânge asupra relaţiei voastre. Va fi foarte dificil să ajungeţi la un consens şi e nevoie de multe compromisuri pentru a crea o conexiune mai mare între voi. Dacă consideri că merită efortul, fă-o fără să mai stai pe gânduri!

RAC

În primele zile ale acestei săptămâni te vei enerva destul de mult pe partenerul tău de viaţă. E posibil ca unele probleme ale acestuia, cel mai probabil profesionale, să vă afecteze atmosfera din viaţa de cuplu. Cu toate că încerci să îl faci să se simtă cât de bine poţi, acesta este reticent şi mereu nervos. Nu va dura mult până când îi vei răspunde la fel, dar tensiunile create vor face şi mai mult rău. Încearcă să îl laşi singur să se liniştească!

Leu

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan amoros în aceste zile, iar asta înseamnă o evoluţie rapidă a relaţiei tale.

Vei fi suprinsă de rapiditatea cu care se mişcă lucrurile între voi şi te bucuri de momente unice alături de acesta. Pare că vă ştiţi de o viaţă, iar asta nu poate decât să vă ajute relaţia. E un pas important pentru tine să fii introdusă în familia lui şi vei fi destul de emoţionată.

Fecioară

În ultima vreme simţi că relaţia în care eşti implicată nu te mai face fericită.

E posibil ca monotonia să se fi instalat în viaţa ta de cuplu şi dacă vreţi să scăpaţi de ea, e nevoie de eforturile amândurora. Dacă eşti singură, e o săptămână bună pentru distracţie, flirt şi aventuri. Chiar dacă unele persoane din jur îţi critică atitudinea şi stilul de viaţă, ai face bine să faci ce simţi pentru a fi fericită.

Balanţă

Rutina din cuplu devine din ce în ce mai apăsătoare în această săptămână şi, din păcate, timpul nu îţi permite să schimbi lucrurile prea curând.

Există o mulţime de alţi factori care cauzează această monotonie, dar trebuie să ai răbdare ca aceasta să dispară de la sine. Schimbările se vor produce, însă într-un viitor puţin cam îndepărtat. Nu e ca şi cum a dispărut iubirea dintre tine şi partener şi îţi doreşti altceva, ci pur şi simplu nu aveţi timp suficient unul pentru celălalt.

Scorpion

E posibil ca în acest început de săptămână să te simţi destul de ignorată de partenerul tău de viaţă.

Se pare că vorbeşti cu pereţii şi nu îţi dai seama care e motivul pentru care nu eşti ascultată. Din fericire, o persoană apropiată cuplului vostru vă va deschide ochii în weekend, când veţi realiza cât de superficiali aţi fost amândoi. Este foarte important să comunicaţi deschis şi să vă spuneţi nemulţumirile, indiferent cât de mici ar fi acestea.

Săgetător

Întâlnirile cu persoanele dragi sunt favorizate în această săptămână.

Petrece timp de calitate cu partenerul tău şi încearcă să îi faci o surpriză romantică fără să fie vreun eveniment special. De asemenea, acordă-le atenţie prietenilor cu care ar trebui să ieşi mai des, ţi vizitează-ţi rudele pe care nu le-ai mai văzut deja de multă vreme!

Capricorn

Vei prinsă undeva la mijloc între partener şi rude în această săptămână şi, din cauza timpul liber limitat, te vei vedea nevoită să îi alegi doar pe unii dintre ei.

Încearcă să nu fii brutală atunci când refuzi o invitaţie şi să laşi melodrama pentru altădată, când va fi cazul. Chiar dacă eşti suprasolicitată la serviciu, câteva momente alături de cei dragi îţi vor reîncarca bateriile. Tot ce trebuie să faci este să spui da fără să te gândeşti înainte.

Vărsător

Viaţa ta personală este destul de complicată şi extenuantă, cel puţin în ultima perioadă.

Vrei să îi împaci pe toţi şi uiţi să te mai gândeşti şi la tine, cu toate că ai atâtea dorinţe şi nevoi. Spre weekend vei dai dovadă de maturitate şi vei face ceva doar pentru tine, ignorând complet ce se petrece în jurul tău. Cu toate că ai putea fi criticată, astupă-ţi urechile şi urmează-ţi instinctul!

Peşti

Este o săptămână bună pentru nativele singure, dar nu acelaşi lucru se poate spune şi pentru cele implicate într-o relaţie.

Pentru primele dintre acestea, zilele vor fi mai senine şi mai pline de speranţă în ceea ce priveşte găsirea prinţului pe cal alb. Deşi au standarde ridicate, până la urmă vor găsi pe cineva care să le satisfacă. Nativele care au un iubit sau un soţ, şi poate chiar copii, vor avea parte de un eveniment nefericit legat de sănătatea unei persoane dragi. Vor trece prin clipe grele şi vor avea nevoie de răbdare până când lucrurile vor reintra în normal.

Loading...