Gabriela Cristea șterge pe jos cu fostul soț, Marcel Toader: „M-am trezit cu 50 de lei în cont”

Gabriela Cristea a făcut destăinuri din intimitate, unde a vorbit despre copil, o viitoare nouă sarcină, relația sa cu Tavi Clonda, dar și despre controversatul divorț de fostul soț, Marcel Toader.

Prezentatoarea nu s-a sfiit de la a spune lucrurilor pe nume, scoțând la iveală detalii din căsnicia pe care a descris-o drept „complicată”. De asemenea, a mărturisit că a existat și un episod de violență, care a fost și cel ce a determinat-o să plece.

Loading...

“Suma pe care am pierdut-o este foarte mare. Nu ştiu dacă îmi voi mi recupera ceva vreodată. Nici nu mai contează. Important că Dumnezeu a fost bun şi generos cu mine. (…) N-a mers nimic. Lucrurile erau destul de complicate la mine acasă. În condiţiile astea am reuşit să fac performanţă. Aveam nopţi în care nu dormeam, multe. Toate lucrurile la un loc. Nici nu contează. A fost un singur episod, finalul (n.r. violenţă). Am plecat atunci.

Nu i-aş spune nimic acum. (…) Ai lângă tine oameni care ştiu cum eşti. Fiecare om îşi creşte fericirea pe care şi-o doreşte. El aşa e fericit, eu aşa sunt fericită. Era… nu pot să folosesc cuvântul la televizor. N – lucruri. Eu îi dădusem drept pe semănătură. M-am trezit cu 50 de ron în cont. Nu am slăbit foarte mult din cauza divorţului. Am slăbit, dar eu intrasem într-o perioadă de retuş”, a spus Gabriela Cristea, la „Acces Direct”.

Gabriela Cristea are o fetiță, pe Bella Victoria Margot, împreună cu Tavi Clonda. După un concendiu de maternitate bine-meritat, vedeta se va întoarce pe micile ecrane, în emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, de pe Antena Stars.

Loading...