Fratele ei pierise într-un accident de mașină, dar abia 10 ani mai târziu, de ziua ei, mama și tatăl îi spun un secret care o distruge! Uite ce făcuseră părinții. Toți invitații au început să plângă când au văzut ce se întâmplă:

Aceasta este cu adevărat o poveste uimitoare. Fratele fetei din imagine a murit în urmă cu 10 ani într-un accident de mașină, dar abia 10 ani mai târziu părinții fetei îi spun un secret incredibil.

Familiile de origine latină au o tradiție specială, atunci când un copil împlinește vârsta de 15 ani ei organizează o pertrecere mare, așa cum, de exemplu, organizăm noi pentru majorat, acest tip de petreceri se numesc Quinceanera.

Loading...

Aceasta a fost ziua când Monique Salinas a împlinit 15 ani. Ea trăiește în Benavides, Texas, împreună cu familia sa, și era o zi extrem de specială. Iată ce s-a întâmplat…

La această petrecere exista și o umbră, în ciuda fericirii: în urmă cu 10 ani, fratele lui monique, Mikey, a murit într-un accident de mașină. În durerea momentului de după, părinții au decis să îi doneze organele pentru a salva viața unei fetițe.

Aubrey Reeves avea doar 8 ani atunci când a primit inima lui Mikey! Corpul ei deja respinsese două inimi până atunci, dar pe a lui nu a respins-o: inima se potrivea perfect cu organismul său. Tot ea a primit și rinichii. Acum fata are 18 ani!

Deși donatorii sunt de obicei anonimi, 10 ani mai târziu detaliile personale ale lui Aubrey i-au fost trimise de către părinții ei, părinților lui Mikey, pentru a le arăta acestora faptul că fiul lor a salvat o viață. Datorită acestui lucru părinții lui Mike au invitat-o pe fată la ziua de naștere a lui Monique, sora lui. Părinții au mărturisit la petrecere: ,,Inima fratelui mort al lui Monique este în centrul acestei încăperi, este vie și trăiește în pieptul acestei fete tinere”.

Monique, Aubrey și mama lui Monique s-au îmbrățișat și au plâns, dar în cele din urmă Monique a fost foarte fericită să audă inima fratelui său bătând. Într-un fel, așa cum au spus cele două fete apoi, s-au simțit surori din primul moment.

Loading...