Există un loc în România, unde poți înota cu delfinii!

Locul despre care vorbim astăzi nu vă este deloc străin. L-am mai adus în discuție în articolele noastre, căci noi ne iubim țara și ne-am dori ca toți mai mulți români să o cunoască realmente.

Gura Portiţei, pământul ce desparte Lacul Goloviţa de Marea Neagră, un tărâm de basm, ne pune la dispoziție înotul alături de delfini.
Dacă vrei să experimentezi aceste senzații, îți spunem că faci doar o oră, cu mașina, de la Constanţa până la Jurilovca, căci doar până acolo poți merge cu mașina. Pui apoi bagajele în barco și traversezi Lacul Goloviţa. Apoi, ai ajuns la destinație, într-un adevărat colț de Rai.

Loading...

Aici totul este diferit, căsuțe din lemn, vegetație deasă, faună bogată și bunătate pe chipul oamenilor.

Un turist a definit în câteva fraze zona minunată despre care vorbim: „O zonă minunată, pierzi realitatea, e super, alt loc nu am găsit mai frumos ca aici. Linişte, nu gălăgie, ne înţelegem foarte bine unii cu alţii, nu am avut niciodată probleme cu nimeni. E mai bine să staţi cu cortul? Super, cel mai bine, o dată pe ani se merită, uiţi de tine, de rutină, maşini, muzică, gălăgie”, spune Mariana Munteanu.

Un alt turist menționează că „Atmosfera asta o găsiţi doar aici. Numai aici! Deci, nu ne trebuie nimic, noi nu venim pentru mâncare, nu venim pentru nimic, venim doar pentru apă, soare şi linişte. Şi spre deosebire de alte părţi, noi stăm la câte stele vrem noi. Avem plaja noastră şi marea noastră”, afrimă Petrică Munteanu.

Ți-ar plăcea să mergi în vacanță în acest loc? Nu am uitat de activitatea cu delfinii, un copil spunea: „Ieri am înotat cu delfinii, erau la câţiva metri de mine şi a fost foarte tare”.
Aici poți petrece ore minunate în natură, în relaxare, aici te poți recupera după tot stresul cotidian, aici regăsești o stare pe care numai micuţa staţiune ţi-o poate oferi.

Dacă te cazezi la resortul din Gura Portiţei, trebuie să știi că acesta are 250 de locuri, iar o camera dublă costă de la 70 de euro în sus. Dacă vrei să campezi, șederea cu cortul costă în jur de 600 de lei pe sejur, iar la căsuțele din lemn 700 de lei pe săptămână, pentru două persoane.

Dacă nu ai plecat încă în vacanță, alege acest loc, nu vei regreta!

Loading...