Elegante, inteligente si rafinate: Cele trei zodii feminine placute de bărbați și invidiate de femei

Ele sunt cele trei zodii feminine care au capacitatea deplină de a stârni astfel de reacții. Te numeri printre ele?

Femeia Capricorn

Loading...

Femeia capricorn nu se lasă doborâtă ușor, mai ales dacă este vorba de obiective profesionale. De cele mai multe ori, ambiția ei o poartă mult în fața celorlalți, pe care îi lasă cu ușurință în urmă, într-un nor de praf.

Nu vrei să te pui în calea ei dacă are o treabă de făcut, deoarece acele cornițe drăgălașe te vor da la o parte în doi timpi și trei mișcări.

Femeia născută în această zodie este de o inteligență sclipitoare. Iar asta se vede. Are o cultură generală bogată și este însetată de cunoaștere.

Găsește cel mai rapid soluții pentru orice problemă și reușește să impresioneze nu doar cu discuțiile deștepte pe care le poartă, ci și cu prezența ei eleganță, desăvârșită.

Majoritatea oamenilor o invidiază pe femeia capricorn pentru calitățile de lider și pentru faptul că pare mereu să știe ce face, chiar și în situații de criză.

Deși te aștepți ca femeia capricorn în pat să fie calmă, calculată și perfecționistă, s-ar putea să surpindă cu multă pasiune și creativitate în așternut.

Femeia Sagetator – o fiara neimblanzita

Femeia Săgetător e naturală, e spontană, e veselă și are o eleganță provenită dintr-o forță neîmblânzită. Arată bine din cap până-n picioare și nu face mare lucru pentru asta.

Multe femei din jur își doresc să aibă trăsături fizice că ale ei, însă de nivelul sau de inteligență puțini se pot apropia.

E ageră la minte, are o istețime rar întâlnită. Ideile ei curg pe bandă rulantă și găsește soluții acolo unde alții nu văd nicio ieșire. Și nu doar că este deșteaptă, dar este și feminină și emană o senzualitate pură.

Deși femeia din Săgetător este independentă și onestă, va aprecia mereu gesturile romantice. Are nevoie de timp înainte să se avânte în focurile iubirii. Partenerul ideal pentru nativa din Săgetător este independent, romantic, pasional, integru și cu principii.

Femeia Varsator – un farmec neîntrecut

Femeia Vărsător are un șarm aparte. Te cucerește din start cu simțul umorului pe care îl manifestă în tot ceea ce face, cu bucuria ei de viață, cu altruismul sau, cu misterul pe care îl împrăștie în jur.

Este ambițioasă și reușește tot ce își propune. Apariția să este răvășitoare și nu va fi ușor uitată.

E delicată, frumoasă și feminină, iar farmecul sau nu trece neobservat. Cu frumusețea să angelică și cu inteligență sclipitoare de care da dovadă reușește să manipuleze pe oricine.

Nonconformista supremă, femeia vărsător nu va fi niciodată plictisitoare. Deși este un semn de aer, femeia vărsător nu seamănă deloc cu suratele ei aflate sub protecția aceluiași element.

Ea nu este o briză ușoară și senină, femeia vărsător este o furtună cu tunete și fulgere și ape tulburi, care înghit corăbii întregi.

5 zodii care vor avea o vară grea

Orice vară ar trebui să fie magică. Cu toate astea, există unele momente mai dificile care apar în viață fără să țină cont de anotimp.

Vara lui 2018 se anunță grea pentru anumite zodii, care vor fi puse la încercare și pe care nici măcar astrele nu le vor putea salva. Află care sunt acestea!

Berbec

Din cauza lui Marte, lucrurile se vor desfășura cu încetinitorul în iunie și iulie. Acest lucru îți va crea o mulțime de frustrări, mai ales că tu nu ești cea mai răbdătoare persoană.

Vrei ca totul să se întâmple repede, însă mai ai de așteptat căci lucrurile pe care ți le-ai propus vor întârzia. În relația cu ceilalți, ești tensionată și agresivă.

Gemeni

Mercur va fi retrograd în perioada 26 iulie – 19 august, motiv pentru care s-ar putea să treci printr-o serie de stări negative.

S-ar putea să te simți mai împrăștiată și mai nervoasă ca de obicei, însă acest lucru nu ar trebui să te îngrijoreze. Vei avea blocaje, vei rata întâlniri sau poate vei spune ceva greșit, însă cea mai bună modalitate de a ieși din această aură negativă este pozitivismul.

Fecioară

Te afli într-o mare eroare, însă nu reușești să îți dai seama unde anume greșești. Consideri că lucrurile pe care le faci sunt corecte iar alegerile pe care le iei sunt îndreptățite.

Vara vei simți o presiune puternică din partea celor din jur, în special în legătură cu profesia pe care o ai. Parcă nimeni nu este mulțumit de tine, iar încrederea în tine scade considerabil.

Scorpion

Vara aceasta, simți nevoia să te izolezi și să te ascunzi de toată lumea din jur. Nu mai ai vreme să comunici și nici dispoziția necesară să cunoști oameni noi.

Preferi să trăiești într-un univers neînțeles de nimeni. Trebuie să recunoști că suferi de o depresie sau poate ai o stimă de sine scăzută.

Capricorn

De data asta, vei avea de învățat din toate experiențele pe care le ai în vară. Vei fi pusă în fața multor provocări care îți vor da bătăi de cap și vei fi forțată să devii o persoană mai productivă și responsabilă. Ascultă de cei mai în vârstă ca tine și amintește-ți de sfaturile lor.

Loading...