Două studente au cumpărat canapeaua asta veche cu 90 de lei de la un târg și au dus-o în camera de cămin. Când s-au așezat pe ea, au simțit ceva ciudat la fund. E incredibil ce au găsit în perne, le-a luat cu tremurat:

Două studente din America au vrut să-și creeze o mică plăcere pe care să se relaxeze așa că și-au cumpărat o canapea la mâna a doua dintr-un târg de vechituri.

Cu toate că nu arăta extraordinar, pentru 20 de dolari fetele au zis că e o afacere bună. Însă, într-o seară, în timp ce stăteau și se uitau la un film, tinerele au simțit ceva ciudat sub fundul lor. Când au scos husele de pe perne au avut un șoc.

Loading...

Mai multe plicuri cu bani erau ascunse acolo, suma totală pe care au găsit-o ridicându-se la 40.000 de dolari! Din fericire pe unul dintre plicuri era scris și un număr de telefon, așa că tinerele au sunat pentru a înapoia banii.

Bătrâna de la care a fost cumpărată canapeaua le-a mulțumit enorm. “Acestea sunt economiile strânse de soțul meu o viață întreagă. Din păcate el a murit iar eu am fost internată în spital o perioadă. Copiii mei au vândut canapeaua fără să mă întrebe“, a mărturisit bătrâna.

Voi ați fi făcut la fel?

Loading...