Descoperirea facuta de un pescar. A stat pe fundul lacului timp de 25 de ani

Un pescar din Austria a fost scos din anonimat de o captura impresionanta. Si nu vorbim despre un peste neobisnuit de mare sau de rar. Barbatul a „pescuit” dintr-un lac portofelul pe care-l pierduse cu 25 de ani in urma.

Barbatul obisnuieste sa iasa aproape zilnic pe lac, la pescuit. Dar, nici nu i-a trecut prin cap, cand a aruncat undita, ca se va intoarce la mal cu o captura venita din tinerete.

Loading...

Hans Eichhorn, pescar: „Cand l-am vazut, m-am gandit imediat ca mi se pare cunoscut.”

Avea si de ce. Isi „pescuise” portofelul pe care il pierduse in urma cu 25 de ani.

Ajuns acasa, a inceput sa cerceteze „captura”. A scos tot ce a gasit in portofel si a pus hartiile la uscat. Spre surprinderea lui, vechile carduri bancare erau aproape intacte, la fel si banii: cinci sute de silingi austrieci, adica aproximativ 36 de euro.

Hans Eichhorn, pescar: „Pare sa fie o suma mare, dar nu valoreaza atat. Trebuie sa ma gandesc ce voi face cu banii. Cel mai probabil ii voi pastra ca amintire.”

Pescarul le-a povestit intamplarea prietenilor sai de pe Facebook, si, asa, totul a ajuns si in presa.

Hans Eichhorn, pescar: „E ca si cum as face o calatorie in timp, intr-o perioada in care nu foloseam inca euro, ci silingi. Incerc sa-mi amintesc cum era pe atunci.”

Austriacul pasionat de pescuit este de profesie scriitor si se gandeste sa foloseasca inedita intamplare ca sursa de inspiratie pentru viitorul lui roman.

Loading...