Decizia radicală luată de Victor Slav, după ce a aflat că Bianca s-a cuplat cu Tristan:

La doar câteva zile după ce s-a aflat de relația Biancăi Drăgușanu cu Tristan Tate, Victor Slav a luat o decizie radicală.

În timp ce Bianca Drăgușanu a decis să-și prelungească weekendul și a dat o fugă pe litoralul românesc împreună cu sportivul milionar Tristan Tate, Victor Slav, care a rămas singur în Capitală, a luat o decizie clară în privința relației sale cu celebra blondină.

Loading...

O sursă bine informată a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO că Victor Slav, bărbatul cu care prezentatoarea TV are un copil, se gândește deja serios să părăsească locuința în care a trăit până acum alături de aceasta.

”Victor se gândește destul de serios să se mute din casa în care a stat cu Bianca. Nu i-a picat deloc bine acest lucru și de aceea vrea să facă această mișcare”, ne-a declarat un apropiat al bărbatului.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat în 2014

Cei doi s-au cunoscut în platoul unei emisiuni TV, în urmă cu aproximativ șase ani. S-au îndrăgostit pe loc și au decis să înceapă o relație. Din care a rezultat și o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti.

Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, Bianca și Victor au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public.

Loading...