Cuvintele emoționante rostite de Simona Halep – ”De câte ori vedeam fotografii cu acest trofeu, îmi imaginam că e al meu…”

A alungat fantomele! Acesta a fost incredibilul mesaj pe care site-ul rolandgarros.com l-a postat după senzaționala victorie a Simonei Halep, regina tenisului românesc.

“Femeie puternică, această Simona “

Loading...

După o viață de muncă, Simona Halep și-a văzut visul cu ochii! Ea este prima sportivă din istorie care a câștigat primul său Grand Slam în timp ce se afla pe primul loc în topul WTA.

Cu totul special a fost și mesajul scris de ziariștii de la New York Times: “Având în vedere câte critici au de îndurat sportivele care au ocupat primul loc mondial fără să aibă un trofeu de Grand Slam, nu cred că i-a fost ușor. Femeie puternică, această Simona”.

Titlul Simonei Halep la Roland Garros a venit la 45 de ani după ce Ilie Năstase a câştigat la Paris şi la 40 de ani de la succesul Virginiei Ruzici. Pentru succesul său de la Roland Garros, regina tenisului va primi 2000 de puncte WTA și suma de 2,2 milioane de euro.

“De câte ori vedeam fotografii cu acest trofeu, îmi imaginam că e al meu”

După victoria de ieri cu americanca Sloane Stephens, numărul 1 mondial a declarat că titlul de la Roland Garros este unul special și va rămâne totdeauna în inima ei:

“Când aveam 14 ani m-am decis să devin jucătoare profesionistă, adică să mă dedic în totalitate acestui sport. De atunci am visat la acest moment. Am visat mereu să câştig un turneu de Mare Şlem.

Trofeul este greu, dar este foarte frumos. De câte ori vedeam fotografii cu acest trofeu îmi imaginam că e al meu, că îl ating. Este un moment special pentru mine şi mă bucur că acest trofeu este al meu. Când am câştigat turneul de juniori de aici mi-am dorit ca dacă voi câştiga vreodată un turneu de Mare Şlem la seniori atunci acesta să fie Roland Garros.

Este un titlu special şi va rămâne pentru totdeauna în inima mea. Faptul că am reuşit să urc pe prima poziţie în clasamentul mondial anul trecut mi-a dat încredere şi în acelaşi timp am simţit o uşurare, pentru că atinsesem un punct foarte important. În mintea mea mi-am spus atunci că trebuie să câştig şi un Mare Şlem”.

Loading...