Cu minute înainte de nuntă nimeni nu găsea mireasa. Familia mirelui și toată lumea a avut un șoc când au găsit-o în fața calculatorului și au văzut ce face. Au luat-o pe sus, nu voia! Ce făcea fata acolo a uimit o lume întreagă: ,,Dumnezeule, e nebună!”

Ce poate fi mai important pentru un cuplu tânăr și îndrăgostit decât ziua nunții? Miresele sunt de obicei entuziasmate când vine vorba despre ziua lor cea mare, dar o mireasă din China a dovedit că se poate și altfel! Ea era gata să își abandoneze la altar logodnicul pentru ceva care poate părea chiar stupid!

Se pare că cealaltă ,,activitate” pe care o avea programată în acea zi era aceea de a se juca un joc pe calculator numit ,,League of Legends”. Atât de tare a fost prinsă mireasa de joc încât a refuzat să meargă să se căsătorească până când nu termina jocul!

Loading...

Când invitații la nuntă au aflat unde era, socrii ei și logodnicul au mers la ea să o implore să își lase bătălia virtuală pentru mai târziu, dar femeia refuza să plece.

Apoi mirele a venit pentru a o lua cu forța de la calculator, moment în care ea a cerut doar încă puțin timp. Ciudat este faptul că mireasa era deja îmbrăcată în rochia albă, era deja machiată și coafată, dar refuza să se căsătorească până când nu-și termina confruntarea cu oponenții ei.

În cele din urmă mirele și câțiva prieteni au luat-o cu forța pe fată și au îndepărat-o de calculator. Incidentul a fost ciudat, nici nu e de mirare că acest clip a devenit viral.

Loading...