Ce animal spiritual ai, în funcție de data nașterii

Potrivit astrologiei, există 4 animale care ne definesc personalitatea, iar acestea se bazează pe data în care ne-am născut, indiferent de lună. În funcție de data ta de naștere, iată care este animalul tău spiritual.

1-7 (prima săptămână din lună) – Urs

Loading...

Dacă te-ai născut în una din primele zile ale săptămânii (până pe 7), atunci animalul tău spiritual este Ursul (puternic).

El spune despre tine că tinzi să-ți schimbi foarte des starea de dispoziție, dar și că ai foarte mare încredere în tine și în ceea ce faci, în timp ce obișnuiești să iei măsuri. Ai o personalitate puternică.

8-14 (a doua săptămână din lună) – Cal

Persoanele născute între 8 și 14 ale lunii au ca animal spiritual Calul (grațios). Ele au o forță interioară puternică, o pasiune și un dorință pentru lucrurile cele mai neașteptate.

Puterea și încrederea vă ajută să rămâneți motivate. Precum animalului tău spiritual, îți place să menții un echilibru între instinct și rațiune.

15-21 (a treia săptămână din lună) – Vultur

Se spune despre persoanele care sunt născute între datele 15-21 că au ca animal spiritual Șoimul (în creștere).

Ele au un simț al viziunii și o intuiție foarte puternică, luptând pentru obținerea a ceea ce își doresc. Deși abilitățile tale vizuale sunt de nesurmontat, trebuie să mai lucrezi puțin la îmbunătățirea nivelului de concentrare.

22-31 (a patra săptămână) – Căprioară

Ultima săptămână din lună are ca animal spiritual Căprioara (intuitivă). Se spune despre persoanele născute în această perioadă că sunt foarte sensibile, empatice și extrem de intuitive.

Ele fac față provocărilor într-un mod grațios și tind să ia lucrurile așa cum sunt ele.

5 zodii care vor avea o vară grea

Orice vară ar trebui să fie magică. Cu toate astea, există unele momente mai dificile care apar în viață fără să țină cont de anotimp.

Vara lui 2018 se anunță grea pentru anumite zodii, care vor fi puse la încercare și pe care nici măcar astrele nu le vor putea salva. Află care sunt acestea!

Berbec

Din cauza lui Marte, lucrurile se vor desfășura cu încetinitorul în iunie și iulie. Acest lucru îți va crea o mulțime de frustrări, mai ales că tu nu ești cea mai răbdătoare persoană.

Vrei ca totul să se întâmple repede, însă mai ai de așteptat căci lucrurile pe care ți le-ai propus vor întârzia. În relația cu ceilalți, ești tensionată și agresivă.

Gemeni

Mercur va fi retrograd în perioada 26 iulie – 19 august, motiv pentru care s-ar putea să treci printr-o serie de stări negative.

S-ar putea să te simți mai împrăștiată și mai nervoasă ca de obicei, însă acest lucru nu ar trebui să te îngrijoreze. Vei avea blocaje, vei rata întâlniri sau poate vei spune ceva greșit, însă cea mai bună modalitate de a ieși din această aură negativă este pozitivismul.

Fecioară

Te afli într-o mare eroare, însă nu reușești să îți dai seama unde anume greșești. Consideri că lucrurile pe care le faci sunt corecte iar alegerile pe care le iei sunt îndreptățite.

Vara vei simți o presiune puternică din partea celor din jur, în special în legătură cu profesia pe care o ai. Parcă nimeni nu este mulțumit de tine, iar încrederea în tine scade considerabil.

Scorpion

Vara aceasta, simți nevoia să te izolezi și să te ascunzi de toată lumea din jur. Nu mai ai vreme să comunici și nici dispoziția necesară să cunoști oameni noi.

Preferi să trăiești într-un univers neînțeles de nimeni. Trebuie să recunoști că suferi de o depresie sau poate ai o stimă de sine scăzută.

Capricorn

De data asta, vei avea de învățat din toate experiențele pe care le ai în vară. Vei fi pusă în fața multor provocări care îți vor da bătăi de cap și vei fi forțată să devii o persoană mai productivă și responsabilă. Ascultă de cei mai în vârstă ca tine și amintește-ți de sfaturile lor.

Loading...