Cătălin Măruță șI Andra sărbătoresc 10 ani de la căsătorie

Cătălin Măruță și Andra sunt printre puținele cupluri din showbiz care au rezistat împreună și se bucură din plin de momentele petrecute în familie, alături de cei doi copii. Cei doi sărbătoresc astăzi, 10 august, zece ani de când au spus cel mai fericit “DA” din viața lor.

“DA! Acum si acum 10 ani! Te iubesc! @andra”, a scris Cătălin Măruță pe rețelele de socializare. Nici Andra nu s-a lăsat mai prejos, și a făcut o postare emoționantă: “Cel mai fericit DA din viata mea! Acum 10 ani… @catalin_maruta”.

Loading...

Fanii au reacționat imediat la postările vedetelor și i-au lăsat sute de mesaje, în care le urează numai de bine și îi felicită pentru familia frumoasă pe care o formează alături de copiii lor, David și Eva.

“10 ANI!!! Felicitări, o aniversare minunată!!! Să fiți sănătoși și să vă respectați toată viața voastră! Astea sunt principalele ingrediente pt o viață liniștită și cu fericită. O viață cu mult bine și binecuvântată de Bunul Dumnezeu pt voi și PITICII voștri dragi/ Inca de 7 ori pe-atata! Fericire, intelegere si multumiri alaturi de cei doi minunati copii, va doresc de la Cluj-Napoca/ Felicitari, Andra si Catalin!

La multi ani, mami Andra si tati Catalin! Voi sunteti exemplul meu, un exemplu de iubire adevarata, voi ne-ati demonstat ca dragostea ramane si ca iubirea schimba tot! Sa fiti fericiti, sanatosi si sa va iubiti la fel de mult mereu, sa va bucurati de copii vostri minunati! Va iubesc enorm!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite.

Loading...