Bianca Drăguşanu, fericită după despărţirea de Victor Slav! Chiar cu el își face de cap?! Avem imaginile momentului

Au apărut noi informații despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav.

Bianca și Victor au pus punct relației lor de iubire, iar fetița a rămas cu mama sa, în timp ce vedetele păstrează o relație de prietenie de dragul fiicei lor. Chiar dacă despărțirea a luat prin surprindere întreaga lume mondenă, lucrurile între ei stătateau destul de prost de mai multă vreme, iar la puţin timp după ce fost făcut totul public, blondina a apărut cu zâmbetul pe buze lângă alt bărbat, potrivit spynews.ro.

Loading...

După ce Bianca și Victor au decis că relația lor nu mai poate funcâiona, Bianca a șters de pe contul personal de Instagram toate pozele în care paărea tatăl copilului ei, iat apoi a făcut ceva uimitor. Cu zâmbetul pe buze şi foarte binedispusă, Bianca Drăguşanu a apărut zâmbind şi dansând alături de un bărbat. Se pare că blondina a trecut peste despărţire, aşa că dansează şi cântă de mama focului.

Bărbatul cu pricina este un prieten comun al celor doi, Valentin B, alături de care Bianca s-a distrat copios. Chiar dacă e în trafic, Bianca Drăguşanu a dat drumul la muzică şi s-a amuzat copios lângă cel care conducea. Prin acest gest nu face decât să demonstreze tuturor că viaţa merge înainte şi că un sfârşit reprezintă un nou început pentru ea.

„De fiecare dată când se întâlneau la serviciu vorbeau ca doi amici sau nici nu se mai băgau în seamă. S-au răcit lucrurile între ei”, a declarat o sursă apropiată fostului cuplu, pentru www.spynews.ro.

„Am ajuns intr-un punct in care drumurile noastre se despart. Nu stim ce ne rezerva viitorul, dar stim ca vom rămâne prieteni, avem un copil minunat de crescut împreuna. Suntem doi oameni maturi, care isi asuma decizia luată de comun acord, cu sentimentul ca este cea mai buna in acest moment al existentei noastre.

Va suntem recunoscători ca aţi fost mereu alături de noi si, de asemenea, va rugam cu tot sufletul sa ne respectaţi alegerea. Ne dorim si speram ca orice speculaţie sa se oprească aici. Va mulţumim si va asiguram de toată aprecierea si afecţiunea noastră!”, au spus Bianca Dragusanu și Victor Slav, potrivit pentru WOWBiz.ro.

Loading...