Au văzut o fetiță stând zile la rând pe stradă, în același loc, cu o gentuță după ea și o foaie pe care scria doar trei cuvinte! Când s-au apropiat, au izbucnit în lacrimi, uite ce făcea fetița acolo de atâta timp

O fetiță din București a găsit un cățel abandonat, l-a luat acasă, l-a îngrijit și a stat ore întregi cu el pe stradă pentru a-i găsi un cămin. Iar norocul a stat de partea animăluțului.

Fata a scris un anunț și a oprit toți trecătorii să-i întrebe dacă nu își doresc un cățel. Familia ei are deja în grijă 10 patrupezi.

Loading...

„Tocmai am dus câinele unei domnişoare care, sunt convinsă, îi va fi o foarte bună stăpână. Vă mulţumesc tuturor pentru distribuiri şi comentarii, încă nu am apucat să le citesc pe toate, dar o voi face.

Sunt absolut impresionată şi surprinsă de această mobilizare de suflete bune, care iată că i-au adus un cămin celui mic! Multe, multe mulţumiri! <3″, a mărturisit mama copilei, Aluniţa Voiculescu, potrivit MDPA, Mişcarea Dreptate pentru Animale.

Un trup mic și un suflet mare! Așa am putea sintetiza acest gest impresionant al fetiței care a stat mai multe zile pe stradă, cu un cățeluș abandonat, în speranța că îi va găsi o familie.

Horoscop ţigănesc iulie 2018: Zodii care îşi găsesc jumătatea

Luna iulie aduce belșug și iubire pentru zodii. Află care sunt principalele predicții pentru perioada următoare.

Horoscop țigănesc iulie 2018

PUMNAL – BERBEC: Pentru Berbeci lucrurile se complică în prima jumătate a lunii iulie. Toate experiențele lor vor fi menite să îi facă mai puternici.

COROANĂ – TAUR: Taurii au multe lucruri de făcut în luna iulie. Au multă treabă și abia mai au timp pentru a se relaxa ori pentru a se distra.

SFEȘNIC – GEMENI: Gemenii dau față cu situații complicate. Tot ce au amânat până acum nu va mai putea fi amânat. Luna iulie va fi o piatră de încercare pentru ei.

ROATĂ – RAC: Racii se îndrăgostesc. Da! Pentru cei care nu sunt implicați într-o relație lucrurile se schimbă din luna lui Cuptor.

STEA – LEU: Leii au de făcut o serie de alegeri. Beneficiază de o suită de schimbări majore mai ales din punct de vedere sentimental.

CLOPOT – FECIOARĂ: Fecioarele au parte de surprize neașteptate în luna iulie. Acești nativi de pământ trebuie să fie foarte atenți în iulie căci au oportunități uriașe din punct de vedere profesional.

MONEDĂ – BALANȚĂ: Balanțele au o lună plină de evenimente care le vor schimba viața. Toate lucrurile se schimbă pentru ei.

CUȚIT – SCORPION: Viața ia o turnură neașteptată pentru acești nativi. Zodiile de apă își întâlnesc adevărata dragoste în a doua jumătate a lunii.

TOPOR – SĂGETĂTOR: Regulile trebuie respectate, chiar dacă pentru Săgetători nu e tocmai bine ce au de făcut.

POTCOAVĂ – CAPRICORN: Capricornii pot obține avantaje financiare sau pot intra în posesia unor cadouri importante. O veche moștenire vine la ei.

CUPĂ – VĂRSĂTOR: Vărsătorii nu au încotro și trebuie să o ia pe un nou drum în luna iulie. Le va fi mai bine de data asta.

CUPĂ – PEȘTI: Și pentru Pești luna iulie va fi una magnifică. Vor fi înconjurați de oameni minunați.

Loading...