Am aflat la ce ajută buzunărașul lenjeriei intime feminine!

Buzunărașul lenjeriei intime – Doamnelor, avem o veste pentru voi! Este vorba despre un subiect asupra căruia aveți multe întrebări!

Ați observat vreodată vreun buzunar în zona interioară a lenjeriei intime? Stiți, cel care are aceiași culoare și țesătură ca lenjeria? V-ați întrebat vreodată ce este cu el?

Loading...

Ei bine, are un scop. Și nu, în cazul în care cineva se întreabă, nu este în scopul de a împinge hârtie igienică suplimentară, în cazul în care nu există hârtie igienică la baie…

Dacă nu știți despre ce buzunar vorbim, mergeți la sertar, scoateți o pereche de lenjerie intimă și veți observa că există!

Acest buzunar, care de fapt nu este nici măcar un buzunar, are un nume, și se numește “guset”.

Definește o bucată de țesătură triunghiulară sau dreptunghiulară inserată pe banda chilotului, pentru a reduce agresiunea provocată de blugi sau pantaloni.

Cu alte cuvinte, este o bucată de țesătură suplimentară adăugată la lenjeria de corp pentru a permite regiunilor inferioare să respire și să o protejeze de orice rău.

Nu ne credeți?

Organele genitale ale unei femei sunt de departe partea cea mai sensibilă a corpului ei. Există atât de multe lucruri care pot declanșa iritabilitate sau inflamație, chiar și ceva aparent mic, ca o schimbare a săpunului poate cauza alergii.

Pe lângă confort, buzunărașul funcționează de asemenea ca un strat interior de protecție împotriva bacteriilor sau a infecțiilor bacteriene dăunătoare. Ea face, în esență, lenjeria de corp mai respirabilă, astfel încât să o mențină uscată, astfel încât bacteriile dăunătoare să nu se poată multiplica.

În general, buzunărașul servește ca o protecție suplimentară față de cusăturile interioare ale lenjeriei, care altfel ar putea fi dăunătoare pentru zona noastră intimă.

Probabil că nici măcar nu ne dăm seama cât de iritate am fi, sau cât de susceptibili la o infecție cu bacterii am putea fi, dacă producătorii nu ar include acest buzunar.

Citește când lenjeria intimă devine nocivă pentru sănătate.

Bine, ați putea observa că în mod obișnuit, lenjeria de corp mai sexy și mai sofisticată nu va avea buzunăraș, iar acest lucru se datorează faptului că acest tip de lenjerie se presupune că trebuie purtat doar pentru perioade mai scurte de timp.

Loading...