Alege o floare din imagine si afla secretul feminitatii tale

Floarea nr 1: feminitatea ta se manifesta intens, astfel ca oriunde ti-ai face aparitia vei fi subiect de discutie si vei atrage nenumarate priviri. Barbatii te admira cu sinceritate iar multe femei te invidiaza, insa parerile altora nu trebuie sa te preocupe.

Iti cunosti valoarea si tii cont doar de parerea unui cerc restrans de persoane. Iti este greu sa ai incredere in oameni, insa atunci cand reusesti sa ai esti capabila sa muti si muntii din loc. Chiar daca preferi rujul in nuante mai putin intense – rosu aprins este de fapt culoarea ta!

Loading...

Floarea nr 2: esti o femeie gingasa, ideala tuturor barbatilor. Le permiti sa te curteze cu usurinta si accepti cadourile in semn de atentie. Sinceritatea ta cucereste pe toata lumea si multe femei incearca sa se imprieteneasca cu tine, iar barbatii incearca sa iti castige increderea. Stii mereu ce iti doresti si reusesti sa obtii totul.

Floarea nr 3: reprezinta multe calitati pozitive, fiind greu sa selectezi una de baza. Esti o fire sincera, modesta si care stie sa te sustina in perioadele grele. Rezisti cu stoicism incercarilor vietii si cu credinta in suflet reusesti sa treci chiar si peste cele mai grele incercari.

Orice barbat viseaza la o casnicie cu o femei cum esti tu. Din pacate, Femeile-Musetel nu au norocul de a intalni din prima barbatul unic, dand gresi de obicei cu prima iubire. E nevoie sa astepti putin pana il vei gasi pe barbatul potrivit, insa el va aparea. Cu toate ca esti o femeie puternica, ai nevoie de grija unui barbat.

Floarea nr 4: esti o persoana pozitiva si plina de energie, precum un soare. Zambetul tau topeste inimi. Iubesti sa ai parte de atentia barbatilor. Acestia sunt fascinati de tine insa tu ii lasi prea rar sa se apropie. Cel care reuseste sa se apropie de tine intr-un final, va avea parte de o iubire uimitoare.

Floarea nr 5: esti frumoasa si probabil o stii deja din copilarie. Auzeai acest compliment inca de mica. Mama ta te-a invatat sa apreciezi oamenii dupa calitatile interioare. Stii sa observi ceea ce oamenii incearca sa ascunda, motiv pentru care multe dintre pritenele tale iti cer sfaturi, precum unui psiholog.

Desigur, toti barbatii te adora.

Floarea nr 6: esti o femeie iesita din comun. In interiorul tau se combina doua calitati opuse: gheata si flacara. Exteriorul tau este calm si rece, iar in interiorul tau misuna pasiuni arzatoare. Barbatul care va putea descoperi aceasta va fi cu adevarat fericit langa tine si te va face feicita si pe tine. Rabdarea ta este de fier, insa atunci cand esti provocata la extrem, distrugi totul in calea ta.

Atragi barbatii, insa adesea nici nu constientizezi asta. Barbatii iti vad masca exterioara si nu se decid sa se apropie. Ai cei mai frumosi ochi, care vrajesc pe oricine si in care iti doresti sa te scufunzi precum in mare.

Tu care floare ai ales-o? Impartaseste-ne preferata ta in sectiunea de comentarii!

Loading...