A găsit o înregistrare veche din 1953, de la nunta părinților, dar când s-a uitat mai atent a văzut un detaliu care l-a făcut să înțeleagă totul și le-a schimbat viața părinților. Ce a făcut a doua zi

Părinții își ajută mereu copiii să își cumpere prima mașină, fie le-o cumpără ei, drept cadou. Ei bine, Joel Smith a decis că lucrurile în familia lor vor sta altfel, el a fost cel care le-a cumpărat părinților o mașină, dar aceasta nu era orice mașină!

Joe și Beverly Smith fuseseră, în tinerețe, proprietarii unei minunate mașini marca Plymouth, o decapotabilă din 1948. Când Joe a fost chemat pentru a lupta în războiul din Coreea, familia a fost nevoită să vândă mașina.

Loading...

De-a lungul anilor, Joe și Beverly, își aminteau des și cu multă plăcere de această mașină dar și de amintirile frumoase pe care le-au avut cu ajutorul ei.

Înainte de aniversarea a celor 60 de ani de căsnicie a părinților lui, Joel, fiul lor, a venit cu ideea de a le cumpăra mașina despre care vorbeau mereu: o Plymouth decapotabilă din 1948! Dar se pare că acest lucru era mai ușor de zis decât de făcut.

A reușit să găsească doar patru, dintre care una era în muzeu, iar două nu erau de vânzare. Cea de-a patra rămasă era un anunț expirat, în cele din urmă Joel a reușit cu greu să o cumpere, să o repare și să facă surpriza vieților lor părinților săi.

Loading...