A cumpărat un pepene de la piață și când l-a tăiat i-a venit să plângă. Ce a găsit la interior

A cumpărat un pepene de la piață și când l-a tăiat i-a venit să plângă. Ce a găsit la interior

O tânără care a cumpărat un pepene roșu dintr-o piață a stârnit un adevărat val de comentarii pe Facebook, după ce a postat pe contul ei o poză cu fructul tăiat pe jumătate.

Loading...

Fata și-a spus supărarea pe Facebook după ce a descoperit că miezul dulce al fructului lipsește… în cea mai mare parte.

Cu toate acestea, mulți internauți au criticat-o că nu a cerut ca pepenele să-i fie testat la fața locului, în momentul în care l-a cumpărat. Astfel că vina nu aparține vânzătorului, care nu avea de unde să știe ce e la interior.

Trucuri ca să știi dacă un pepene roșu e dulce fără să-l tai. Țăranii nu ți le vor spune niciodată!

Cui nu-i plac pepenii? Cei mai mulți oameni au o adevărată pasiune pentru acest fruct delicios și revigorant.

Unii dintre noi credem că, dacă nu ești un fermier cu experiență, nu poți cumpăra un pepene zemos, gustos, dulce și copt de tot. Acest lucru nu e adevărat, dacă știi la ce să te uiti atunci când alegi un pepene. E posibil să știi dacă un pepene e copt fără să îl tai.

Iată câtve sfaturi de la cei mai buni fermieri, ca să poți alege cel mai bun penene:

1. Caută pata „de la câmp”

Pata galbenă, cunoscutp și ca pata de la câmp, este locul în care pepenele a stat pe pământ. Pepenii copți au mereu pete de un galben cremos sau portocaliu, dar nu albe.

2. Caută „rețeaua”

Această rețea de linii maro înseamnă că albinele au atins părțile polenizatoare ale florii de multe ori. Cu cât a fost mai polenizat, cu atât mai dulce este fructul.

3. Pepeni „fata” și „băiat”

Mulți oameni nu știu că fermierii diferențiază pepenii în funcție de gen. De exemplu, „băieții” sunt mai mari, au o formă alungită și sunt mai apoși. „Fetele ” au o formă mai rotunjită și sunt foarte dulci.

Loading...