3 Creme pentru torturi și prăjituri. Nu le mai cumpăra din comerț!

Iată cum să prepari din numai 5 ingrediente, în doar 20 de minute. Aşa obţii cea mai bună crema pentru prăjituri!

INGREDIENTE:

Loading...

– 150 gr unt

– 2 fiole esenţă de vanilie

– 3 albuşuri

– 250 gr zahăr

– 250 ml lapte de cocoş

– 3 ouă

Mod de preparare:

1. Mixează untul cu zahărul.

2. După ce ai obţinut o crema omogenă, încorporează treptat câte un ou şi albuşurile. Amestecă foarte bine după fiecare.

3. Adaugă apoi laptele de cocoş şi omogenizează iarăşi.

4. Pune vasul cu această crema la foc mic spre mediu.

5. Nu uită să încorporezi acum esenţele de vanilie. Amestecă încet. În vreo 10 minute, crema începe să se îngroaşe.

Ia-o de pe foc. O poţi servi cu biscuiţi sau o poţi folosi pentru torturi şi diverse prăjituri.

Tort “Ursul polar” – Crema gingasa, moale si gustoasa, de ti se topeste in gura

Ingrediente:

Pentru aluat:

2.5-3 pahare faina alba

1 pahar mai mare de smantana

1 pahar zahar alb

200 gr unt mai moale

2 oua

2 lingurite cacao pudra

1 plic praf de copt

Pentru crema:

aproape 3 pahare smantana mai grasa

2.5 pahare zahar

Mod de preparare:

Blat:

Amesteca ouale cu smantana, praful de copt, zaharul si untul. Omogenizeaza foarte bine.

Imparte compozitia in doua. In prima jumatate puna 1-1.5 pahare de faina, iar in a doua restul de faina si cele 2 lingurite de cacao. Amesteca bine. Imparte fiecare compozitie in doua. Trece cu sucitorul peste cele 4 turte, apoi coace-le 5-8 minute, in cuptorul incins la 170 de grade Celsius.

Crema:

Bate cu telul zaharul si smantana. Decupeaza cercuri din foile de aluat (foloseste o farfurie sau un capac). Unge fiecare blat cu crema obtinuta. Alterneaza-le. Pentru decor foloseste ciocolata alba, topita la bain-marie.

Loading...